2777
2789

اول بگم این مسئله مربوط به دوستم هست میخواد تظراتونو بدونه 

شوهرش دوتا مغازه اجاره کرده که وسط این دو تا مغازه که شوهرش اجاره کرده یه خانم هم دقیقا مغازه وسط رو برای لباس فروشی اجاره کرده یعنی خانمه افتاده بوده وسط دو تا مغازه شوهرش و خب لباس فروشیه هم مخصوص خانمها بوده و رفت و آمد همش خانم بودن 

شوهرش هم هی مابین دو تا مغازه های همش در رفت و آمد

چند بار این خانم اومده پول دستی از شوهرش گرفته و پس داده مبلغ کم حالا حدود شش ماه پیش دو میلیون و پانصد گرفته و پس نمی‌داده

این خانم شوهر نداشته و طلاق گرفته و به دختر بزرگ داره 

ضمنا یک بار هم دوران عقد چت شوهرشو با این خانم دیده که خیلی صمیمی بودن باهم و شوخی کرده بودن تا اینکه این خانم مغازه رو بعد از چند سال کار پس میده و شوهر می‌کنه و میذاره می‌ره حالا سر این پولی که خانم نمی‌داده بحث بین شوهره دوستم و اون خانم پیش اومده و چت کردن و دعوا 

وسط چتها دوستم میبینه خانم نوشته به زنت میگم چه کارایی با مشتریای من میکردی 

دوستم میگه تا حالا تو گوشی شوهرش چیز مشکوکی ندیده وقتیم به شوهرش گفته که مگه چه کارایی کردی شوهرش گفته اون خانم شارلاتان هست الکی گفته که من باریک دنبالم پولم نباشم 

حالا دوستم میگه به نظرتون مشکوکه پیگیر باشه داستان چیه یا بیخیال باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهشن همه چی رو ننداز گردن اون خانوم، مردا نخوان کاری رو انجام بدن کسی نمیتونه مجبورشون کنه، تمااام. این همه پزشک داریم چرا خانومای اونا مشکلی ندارن ؟(معمولا نه همه)

میخواد بدونه زنگ بزنه به خانمه و بپرسه جریان چیه 

می‌ترسه اون خانم دروغ بگه و بدتر بشه از طرفی به شوهرشم اعتماد نداره میگه یکم هیز هست ولی تو این دوازده سال تا حالا هیچی ازش ندیده

به نظرتون زنگ بزنه به خانمه بپرسه که شوهرش چه کارایی با مشتریاش می‌کرده

نه چون خانومه دستش زیر سنگه جواب درست نمیده یا شاید اغراق کنه از این به بعد حواست باشه بذار یه مدت بگذره بعد بی خبر دائم برو اونجا، یه بهونه درستو حسابی  بساز که بری

مشخصه ته دلت خانومه رو مقصر میدونی ولی بدون این نباشه یکی دیه . باید بالا سرش باشی

خانم مقصر نمیدونه دوستم 

ولی از شوهرم مطمئن نیست می‌ترسه مشکلی باشه و چون یه بچه داره نمیدونه عکس العملی چی باشه