2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری چیه بابامن شمارشونم تو گوشیم ندارم اینقد ک بی اهمیتن ، بیخیال

کاش میتونستم باهاشون قطع رابطه کنم بخاطر شوهرم که رابطش به داداشاش خوبه مجبورم اونام تحمل کنم

کاش میتونستم باهاشون قطع رابطه کنم بخاطر شوهرم که رابطش به داداشاش خوبه مجبورم اونام تحمل کنم

کش برادر شوهر منم با داداشش خوب بود ، اصلا سلامم نمیده ب داداشش ، بعد ب شوهر من میگن حرف زنشو گوش میده،😏

من دو شبه تو ترکم😂😂😂ترک غیبت جاری

😂😂 وای ببین منم سعی میکردم بهش فک نکنم بعد یهو یادم اومد چن روز پیش رفتم خونشون دوساعت اونجا بودم یه اب خنک دستم نداد باز حرصم گرفت ادم اینقد خسیس خیلیییی خسیسه

کش برادر شوهر منم با داداشش خوب بود ، اصلا سلامم نمیده ب داداشش ، بعد ب شوهر من میگن حرف زنشو گوش می ...

سم هستن سم خالص اصن من بخدا جیگرم خونه از دستشون ولی مجبوری

میدونی راحت هستم ولی آدم نیاز به رفت و آمد داره ، وقتی فقط سمت خودت باشه همه چی بلد میشه و لی دو طرف باشه شوهره هیچی نمیگه

البته من مادرشوهر و نمی‌ذاره چون خودش با جاریش پوست خانواده شوهر رو کنده الان جلوگیری میکنه