2777
2789

تو جمعی بودم که همگی خانم بودند..حقیقتش اصلا اهل تاپیکای گفتگو زدن نیستم..اما خیلی فکرم مشغول شد.

طی یک ماجرایی صحبت به این سمت رفت که دوستی از خانوم های حاضر، گفتند چون که آقایون کلا بالاتر از خانوم ها هستند از هر نظر، بنابر این خوبه که اصطلاحا «منم,منم» یا غرور در کلام داشته باشند.

خب این جریان برام خیلی عجیب بود..همینجور که بحث جلو رفت متوجه شدم خیلی ها اینطور فکر میکنند،که آقایون بالاترن، صاحب اختیارن، کنترل باید دستشون باشه، اجازه ها باید دستشون باشه و ...و.....

دوست دارم اگه موضوع براتون ذره ای جالب بوده، نظرتون رو بگید

شاید من اشتباه میکنم که همه ی آدما رو برحسب رفتارشون و شخصیتشون میسنجم و این برتری رو نمیبینم، بخاطر صرفا جنسیت

نظرتون چیه؟

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر در هر چیزی صدق نمیکنه 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اونا اسکولنعلت دیگه ای نداره

😄😄😄

خب تنها آدمی ک نظرش این نبود من بودم..ب خودم شک کردم

حتی از همسرم پرسیدم ..دیدم هم نظر منه

اونوقت همجنس های خودم همچین خودزنی ای میکنن نسبت ب جنسیتشون

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
زور بدنیشون برتره اما در کل معلومه که برتر نیستنفقط به واسطه همین قدرت بدنی از قدیم تاحالا همه قوانی ...

استناد اون‌خانوم ها هم قانون های ضد زن بود...

خیر در هر چیزی صدق نمیکنه

دقیقا..موافقم

خیلی جالبه همین خانومها حتی اگه ب هم جنس خودشون خیانت بشه میگن مردا بچه ان و حالا ی اشتباهی ازشون سر ...

شاید باورت نشه اما دقیقا همینم گفته شد😑😑 ک‌مرد میتونه حتی چندتا زن داشته باشه ولی زن چنین شرایطی نداره

شاید باورت نشه اما دقیقا همینم گفته شد😑😑 ک‌مرد میتونه حتی چندتا زن داشته باشه ولی زن چنین شرایطی ن ...

این مغزها رو باید با اسید شستشو داد 

برا همینه که خیانت عادی سازی شده

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

تنها برتریشون اینه که میتونن در شیشه مربا رو باز کنن جز این من برتری ندیدم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اونا نادونن کسی که فکر کنه از مردا کمتره واقعا نادونه

اولش خیلی سعی کردم متوجه شم چی میگن..بعدم خیلی سعی کردم بهشون بگم در اشتباهن ..اما نهایتا فقط گفتم با کمال احترام هیچ نتیجه ای نداره بحثمون..

اولش خیلی سعی کردم متوجه شم چی میگن..بعدم خیلی سعی کردم بهشون بگم در اشتباهن ..اما نهایتا فقط گفتم ب ...

نه بابا همچین زنایی اونقدر توسری خور و املن که نباید بحث کنی باهاشون خودتو اذیت میکنی