2777
2789
عنوان

بچه ها به نظراتتون نیاز دارم

332 بازدید | 32 پست

سلااام.وقتتون بخیر

بچه ها من دو هفته دیگه عروسیمه و میخوایم واسه خونه مون کمد دیواری بسازیم(بابام ام دی اف کار هستن و نمایشگاهم دارن)سرویس خوابم تقریبا کرم رنگه.حالا ما یه رنگ و طرح هم واسه کمد دیواری انتخاب کردیم که فقط اون به سرویسم میاد .طرحای قشنگ زیاد بود ولی این بهتر بود.خلاصه پارسال هم بابام واسه برادرشوهرم کمدساخت که امشب شوهرم رفت کمک برادرشوهر اثاث کشی کنه دیده که طرح کمدشون عین طرح کمد ماس  اونا طبقه پایینن ما بالا.به نظرتون طرحو عوض کنم یا نه؟

میگم جاریم  نگه با اینکه باباش چندین ساله توی این کاره و این همه رنگ دیده رفته عین کمد مارو انتخاب کرده(اینجور آدمی هستا)درصورتی که من اصلا تو اتاقشون نرفتم ببینم اصن اتاقشو چجور چیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای توروخدا به چه چیزایی فکر میکنی. مهم خودتی که میدونی اینجور نیست. کار خودتو بکن ، اگه بخوای با ...

آخه خونه رو باب سلیقه خودمون تغییر دادیم .جاریم میگفت به خاطر من

تغییر دادن.حرف الکی زیاد میزنه

وا😐😐😐😐😐 نه چرا عوض کنی!

من حتی فاز اینایی که یه چیز کوچیک خریدن ناراحتن که یکی دیگه هم از اون داره درک نمیکنم

یه جنسه تو بازاره دیگه

حق انحصاری طراحیش که مال یه نفر نیس

بعدم حالا جاریت به طرح کمد دیواری شمام کتر داره؟ من طرح کمد اتاق خواب خودمم درست نمیدونم چه شکلیه😐

ای کاش نازایی یکی از عوارضِ بی منطق بودن بود که نسل این جور آدما منقرض میشد.

هموني ك ب اتاقت مياد رو انتخاب كن

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
نه بیخیال چرا بخاطر بقیه چیزی که دوس داریو نزنی هرچی میخواد بگه بگو به سرویسم میومد زدم

والا از بس تاریکه اتاقشون فک نکنم حتی خواهرشوهرامم درست و حسابی کمدشونو دیده باشن.هیچوقت لامپشو روشن نمیکنه خسیییس

والا از بس تاریکه اتاقشون فک نکنم حتی خواهرشوهرامم درست و حسابی کمدشونو دیده باشن.هیچوقت لامپشو روشن ...

پس بزن اگه اون مشکلی داره بره عوض کنه تو چیزی که دوسداریو بزن

Don’t believe your sense of first meeting never.

برو بهش بگو میتونم کمدتون رو ببینم؟

بعد میگه اره

ببعد که دیدی بگو وااااااای این که همون طرحیه که من خوشم اومده بود و دادم بسازن بگو شوهرم گفته بود طرح هامون مثل همه ولی من باور نکردم بگو بابام نگفت این طرحو من انتخاب کرده بودم که مثل هم نشه؟

از این حرفا

بعدم برو همونی که خودت دوست داری رو بزن 

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
وا😐😐😐😐😐 نه چرا عوض کنی! من حتی فاز اینایی که یه چیز کوچیک خریدن ناراحتن که یکی دیگه هم از اون ...

جاریم از بس پر حرفه در مورد کمد ماهم حرف میزنه .منظورم از طرح ،طرح روی چوبه  ،خط هایی که توی چوب کار شده وگرنه مدل دو تا کمد کاملا متفاوتن