2777
2789
عنوان

اونایی که نماز میخونن لطفا بیان

167 بازدید | 16 پست

ما اومدیم مسافرت اما از اول قصد نداشتیم بیشتر از ده روز بمونیم نیت ده روزه نکردیم  اما الان از ده روز گذشته باید نماز چطوری بخونیم؟ کامل یا شکسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یک ماه میتونی شکسته بخونی وقتی دقیق نمیدونی کی میخوای از مسافرت برگردی!!

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

فکر کنم دیگه از اینجا به بعد رو باید کامل بخونی

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

تا یک ماه میتونی شکسته بخونی وقتی دقیق نمیدونی کی میخوای از مسافرت برگردی!!

اگر قصد و اقامه کنی کامل هست ولی اگه ندونی تا کی میخوای بمونی و مشخص نیست تا یک ماه شکسته میشه خوند،البته اینی که بدونی یک ماه میخوای بمونی و شکسته بخونی نه!!!اوکی نیست.

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

نمیشه

حتما میشه که گفتم دیگه!!! برید بیشتر مطالعه کنید تا اونجایی که من میدونم به این شکل هست.منم قبلا مثل شما فکر میکردم ولی بیشتر که تحقیق کردم و پرسیدم اینطوری بود.

میتونی از دفتر مرجع تقلید هم بپرسی ،ولی تا اون جایی که من میدونم به این شکل هست که گفتم و همین و بهت میگن.

حتما میشه که گفتم دیگه!!! برید بیشتر مطالعه کنید تا اونجایی که من میدونم به این شکل هست.منم قبلا مثل ...

اون در صورتی هست که بلاتکلیف باشن

یعنی ندونن که میمونن یانه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اون در صورتی هست که بلاتکلیف باشنیعنی ندونن که میمونن یانه

خوب سوال کننده هم به نظرم همین رو گفتن دیگه!! برای کامل خوندن مجدد باید قصد و اقامه کنن ،و چون تکلیف مشخص نیست تا یک ماه میتونن شکسته بخونن.