2777
2789
عنوان

مادر شوهرم یه جوریه

157 بازدید | 6 پست

آدم خیلی خوب و با شخصیتیه خیلیم دست و دلبازه بعضی وقتا که سرمون شلوغ میشه دخترمو نگه می‌داره ولی خب یه اخلاق خیلی بدی داره که رو مخمه نمیشه ازش چشم پوشی کرد خیلی شکاکه  همش با پدر شوهرم دعواشه  فکر میکنع تو این سن شوهرش هنوز بهش خیانت میکنه درای اتاقشو بعضی وقتا قفل میکنه با دختر و شوهرم خوبه خداروشکر زیاد باهاشون رفت و آمدی ندارم ولی چند بار که مادر شوهرم امود خونمون میخواست  رمز گوشی شوهرشو باز کنه میگه میترسم بهم خیانت کنه

قبلا اینجوری مشکلش حاد نشده بود  چند وقتیه خیلی حساس و شکاک شده میخوام کلا رابطه مون رو کمتر کنم و کمتر دخترمو پیششون ببرم  چون کاراشون واقعا تو زندگی دخترم تاثیر میذاره آدمای خوبین قبول دارم ولی خب آخرم ممکنه زندگیمون مختل بشه

هرچه عقده ها و کمبود های درونی بیشتر باشد نمایش بیرونی هم شدید تر است

شاید قبلا از همسرش چیزی دیده

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای امروز ی راننده دیدم تو همون ی رب تو ماشینش بودم با سه تا زن مختلف تلفنی حرف زد.خدایا فساد تا چه ...

متاسفانه همه روابط فقط رو شهوت و پول و ایناست نمیدونم چی بگم اصلا نمیشه هیچ  جوری تحمل کرد آخه من تو زندگی پدر شوهرم نیستم ولی مرد خوبیه به نظرم مادر شوهرم دیگع خیلی حساس شکاک شده

حتما چیزی دیده دیگه.بعد زیادی حساس شده.خدا نکنه هیچ زنی خیانت ببینه.بیمار میشه

فقط اتفاقی نیوفته والا راست میگفتن تو زندگی ما  گنج خلیفه هم بریزن زیر پامون بازم مشکلاتمون حل نمیشه 

واقعا با پول نمیشه مسائل عاطفی و حساس زندگی رو حل کرد

مثلا خواهرم زندگیش نابود شده بخاطر  همین پول و طمع شوهرش خونشو کرده تو شیشه چند روز پیشم  رفتیم عروسی اونجا  هم خراب شد سرمون