2777
2789

بگید بچه‌ها اگه از مصاحبه سوالی دارید بپرسین

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
ببخشید شاید سوالم مسخره باشهچجوری دعوت میکنن ؟زنگ میزنن ؟😂

نه...توی سایت سازمان سنجش میزنن

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ منتظرم فردا پس فردا نتایج نهایی میاد😭البته من جزو ازمون استخدامیاام ک دعوت شدم

عزیزم نگران نباش...راحته..فقط خوب صحبت کن..اونا باید بفهمن بیانت خوبه و سواد داری

عزیزم نگران نباش...راحته..فقط خوب صحبت کن..اونا باید بفهمن بیانت خوبه و سواد داری

از این حرفا گذشته جانم😂من منتظر جواب نهاییم

یکی دو روز دیگ مشخص میشه قبول نهاییم یا خیر

سلام

اگر قبول بشه اونوقت همزمانم یه دانشگاه دولتی دیگه ثبت نام کرده باشه تکلیف چیه؟

مثلا اول دانشگاه تهران بره بعد جواب اعتراض بیاد و قبول شده باشه اونوقت می تونه از دانشگاه تهران انصراف بده بره فرهنگیان؟

دخترم عاشق ادبیاته به نظرت دانشگاه فرهنگیان براش خوبه یا دانشگاه تهران؟

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
سلاماگر قبول بشه اونوقت همزمانم یه دانشگاه دولتی دیگه ثبت نام کرده باشه تکلیف چیه؟مثلا اول دانشگاه ت ...

سلام

بله میتونه انصراف بده و بره فرهنگیان.

اگه به معلمی و تدریس علاقه داره...فرهنگیان

ولی اطمینانی نیست که ادبیات فرهنگیان قبول بشه یا نه ممکنه برای یه رشته دیگه رد شده باشه

کد چند خورده؟

سلامبله میتونه انصراف بده و بره فرهنگیان.اگه به معلمی و تدریس علاقه داره...فرهنگیانولی اطمینانی نیست ...

کد ۵

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
سلامبله میتونه انصراف بده و بره فرهنگیان.اگه به معلمی و تدریس علاقه داره...فرهنگیانولی اطمینانی نیست ...

کد ۵

یعنی ممکنه رشته دیگه ای قبول بشه؟

از کجا بفهمیم چه رشته ای؟

کد ۵یعنی ممکنه رشته دیگه ای قبول بشه؟از کجا بفهمیم چه رشته ای؟

تو انتخاب رشته به غیر از ادبیات اگه رشته دیگه‌ای هم زده باشه اره احتمالش هس

تا وقتی قبول نهایی نشه مشخص نمیشه

ولی چون کد ۵ هستش احتمال خیلیییی زیاد قبول میشه چون مصاحبه عمومی رد شده

تو انتخاب رشته به غیر از ادبیات اگه رشته دیگه‌ای هم زده باشه اره احتمالش هستا وقتی قبول نهایی نشه مش ...

ممنون🤍