2777
2789

سلام. من تازه ۵ ماهه عروسی کردم. مهمونی تو خونمون گرفتیم دو ماه پیش شوهرم اونموقع گفت فقط زوج های جوان فامیلشون دعوت کنیم دو تا زوج اونایی که خیلی هم صمیمی هستیم. و خود شوهرم دعوت کرد و همه کارارو کرد. خواهر شوهر و دوتا برادر شوهرم دعوت نشدن. یکی از خواهر شوهرام واضحا بعد اون قضیه با ما قهر کرد ! بقیه اصلا واکنشی نداشتن چون همون موقع هم گفتم می‌خوایم کم کم همه رو دعوت کنیم خونمون. خواهر شوهرم بعد یه مدت با شوهرم آشتی کرد ولی همچنان اصلا با من هیچ ارتباطی برقرار نمیکنه و قهره درحالی که حتی خود شوهرم اصرار داشت خواهرش دعوت نکنیم بخاطر بچه های کوچیکش. الان با شوهرم کاملا آشتی پیام میده به شوهرم مرتب زنگ میزنه ولی حتی تو گروه های خانوادگیشون جواب منو نمیده !! واقعا عصبانیم از این موضوع به نظرتون بهترین واکنش چیه ؟ به شوهرم بگم که این موضوع اذیتم کرده ؟

توام بی محلشنن پیگیر نباش در حد ی سلام فقط

اره ب شوهرتم بگو

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه خواهرشوهرا همیشه فکر میکنن عروس به برادرشون این چیزا را یاد میده. یه مدت قهر هستن بعد یهو خیلی خوب میشن باز دوباره بد میشن ، سعی کن باهاشون کنار بیای از جاری خیلی خیلی بهترن.