2777
2789
عنوان

تیرگی زیربغل

477 بازدید | 11 پست

سلام خانوما از وقتی ۱۰ ۱۲ سالم بود زیر بغلم تیره شده بود الان ۲۱ سالمه چندین بار دکتر رفتم لیزر رفتم اما تاثیر نداشت خیلی اذیت میشم لباسایی ک دوس دارم نمیتونم بپوشم بخاطر تیرگی  تروخدا اگه شمام مشکل منو داشتین و مشکلتون حل شد بهم بگین چیکار کردین اینم بگم تیرگی زیر بغلم خیلی زیاده و خیلی تو چشمه  قشنگ رو به سیاهی 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط زینک و جوش شیرین و اینا رو که میگن به زیر بغلت نزن من تو کامنتا خوندم همه با زینک زیر بغلشون تود ...

زیر بغل ناحیه حساسی هست به خاطر وجود گره های لنفاوی مراقب باش هر چیزی بهش نزن حتما با پزشک مشورت کن

من زیر بغلم و کشاله ی رانم انجام دادم یه تومن بستگی به تیرگی داره معمولا بین 3تا6جلسه

جلسه ای ۱ تومن ؟

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!