2777
2789

کار به کاربری که خودشو مدیر مدرسه معرفی کرد و خیلی بی شخصیت بود و ابروی هرچی فرهنگیه برد ندارم

ولی واقعا برام سواله چرا انقدر همه در مقابل کمک به مدرسه جبهه میگیرن

خودم دوتا دانش اموز دارم که همیشه تو جمع مادرا که هستیم هرکی کمتر کمک کرده باشه حس برنده شدن داره و اونا که زیاد کمک کردن رو بی عرضه میدونه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

طرف هر ارایشگاهی نمیره حتما باید سرشناس و معروف باشه خوراکی به بچش میده هر روز صد تومن دویست تومن هست  ولی میگه من پنجاه تومن دادم کمک به مدرسه شماها چقدر ساده این کلاتونو برمیدارن

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم با اینکه وضعمون معمولیه ولی سعی می‌کنم در حد توانم کمک کنم اصلا میگم من که تو سال به چنتا نیازمند کمک می‌کنم غذا پخش می‌کنم اینم به نوعی کمکه بخصوص که میبینم مدیرشون خیلی زحمت کشه و با مدیریت خرج مدرسه میکنه

کمک به مدرسه باقیات و صالحات واسه خودمون و امواتمون میفرستیم... حالا به هر دلیلی بودجه آموزش و پرورش کمه و کفاف نمیده.. مدیر واسه خودش که نمیخواد برای رفاه بچه هامون پول صرف میشه... شکرخدا که بچه هامون سالم هستند و مدرسه عادی میرن و نیاز به هزینه ی دوا و درمون و کاردرمانی ندارند.. یه لحظه باید دلمون رو بذاریم کنار دل اون مامانای عزیزی که حسرت میبرن بچه هاشون صبح خودشون بیدار بشن و آماده ی مدرسه رفتن میشن... الهی شکر.. اللهم اشف کل مریض