2777
2789

بچه ها کسی هست من یه متن کوتاه بدم بهش دربارش تاپیک بزنه ؟؟؟؟ 

ترو خدا میترسم شناسایی شم حس میکنم اکانتم زیر نطر آشنای

متن بدی نیست 

اگه کسی میتونه بگه مرسی 

خیلی به مشورت نیاز دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم کسی این جا حاضر باشه راهنماییت کنه. چون اگه یه درصد بدنت به اون دارو واکنش شدیدتری نشون بده و دور از جونت ناقص بشی یا حتی خدایی نکرده بمیری کسی که راهنماییت کرده هیچ وقت خودتو نمیبخشه‌. به نظرم این سوال رو تو دارک وب بپرس نه نینی سایت.

چیه

متنش این : با یکی آشنا شدم پسره میگه هم تو کلانتری که میکنم هم مغازه زیرور آلات دارم هم یه شغل ( نمی گم شناسایی نشم )

بعد میگه دانشگاه هم میرم 

موندم چی بگم انگار داره چرت و پرت میگه آخه مگه میشه ۳ تا کار تازه میگه کلانتری هم میرم کار میکنم نمی زارن گوشی ببرم یه تایمی از روز رو کلن آنلاین نی میگه کلانتری ام 

چیکار کنم ؟؟؟ چی بهش بگم ؟؟؟ 

داره دروغ میگه ؟؟

متنش این : با یکی آشنا شدم پسره میگه هم تو کلانتری که میکنم هم مغازه زیرور آلات دارم هم یه شغل ( نمی ...

خوب تحقیق کردی؟ نکنه زن و بچه داره جلو اونا جواب نمیده میگه کلانتری بودم.

اول ببین اون کسی که می خواهی بترسونیش، ارزش سلامتی ات رو داره ... یک وقت بزنی کبد و کلیه ات رو از کار بندازی، تو این مملکتی که دوا و درمون درست و حسابی ندااره، اون نفر فکر کردی دلش به حال تو  میسوزه ... میره پی خوشی و عشق و حال خودش   ... 

لطفا  خودت رو بیشتر دوست داشته باش .... هیچ کسی تو دنیا ارطش نداره که یک خار تو دست تو بره 

خوب تحقیق کردی؟ نکنه زن و بچه داره جلو اونا جواب نمیده میگه کلانتری بودم.

نه فامیل خیلی خیلی خیلی دوره یعنی تو عروسی فامیل دوماد بود باهاش آشنا شدم 

ولی نمی تونم از فامیل بپرسم دربارش ولی می دونم مجرده