2777
2789

من توی اتوبوس بین شهری ردیف جلو نشستم،کمک راننده اش چند ساعته داره سی..گار میکشه،تا الان بالای ۱۰تا نخ شاید،کلی اذیت شدم و سر درد گرفتم،بعد از چند ساعت وقتی کمک راننده یه لحظه پیاده شد به راننده گفتم لطفا بهشون بگن دیگه نکشن من اذیت میشم،راننده میگه خب تو برو صندلی های عقب،منم دیگه چیزی نگفتم

خلاصه که چندساعت دیگه از سفرمون باقی مونده،دعا کنین سرم از سردرد نترکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاپیک پیاده شدن از ماشین رو خوندم. 

اگه واقعا احساس تنهایی میکنی، این دوره رو شرکت کن حالتو خیلی بهتر میکنه و خیلی از سوالا و مشکلاتت برطرف میشه. 

خودمم سری قبلی که برگزار شد شرکت کردم، رایگانه، متولد80 تا 89 باشی میتونی شرکت کنی

(اینم که دارم دعوتت میکنم به این دوره، هیچ سود یا فایده ای برام نداره، چون خودم خیلی دوستش داشتم به بقیه هم معرفی میکنم استفاده کنن.) 

لینک ثبت نامش 👇(3روز بیشتر مهلت نداره) 

bn.javanan.org 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

ثبت نام کن، فیلماش 3،4 دقیقه ایه. 

یکیشو ببین مطمئنم دیگه نمیتونی ولش کنی

چند تا اسکرین از که از فیلمای خوشگلش گرفتم

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

اسی پیرو تایپیک قبلیت بگم 

اولا سینما الان یه مکان امن برا دوس پسر و دختراس تا برن لاس بزن و بغل و بوس این چیزا ،وقتی شما ب اون آقا پیشنهاد سینما دادی ایشون با این فکر اومده باهات بعد ک دیده گفتی برو‌بلیط بگیر گفته آخ جون دیگه قطعی الان بریم داخل میپرع بغلم اما شما ک خشک و بی احساس عمل کردی اونم عصبانی شده و اصلا انتظار یه فیلم‌دیدن معمولی رو نداشته ازت 

،دوم اینک شما ک قصدت فیلم دیدن بود با یه دوست دختر میزفتی ،یا حتی با این اقا هم رفتی بلیط اون گرفت شمام باید میرفتی چهارتا چیپس چ پفک و نوشابه میگرفتی ک جبران بشه چون فاز رفیق برداشته بودی دیگه 

سوم اینکه روز رو ازت نگرفتن ک ساعت ۱۲ شب بری بیرون باهاش ک 

مشخصه پسره خیلی با شخصیت و جنتلمن بوده ک ن تو سینما بهت دست زده و نه تو ماشین فقط گفته برو پایین ،دمش گرم 

دوست اجتماعی یعنی بدون نگاه کردن به جنسیت دوطرف در کنار هم باشند، اینکه شما میگی تو دوست اجتماعی من باش بعدش میگی چون مرد هست باید حساب کنه پس دوست اجتماعیت نیست، نمیشه که هرجا به نفع ماست دوست اجتماعی و هرجا به نفع نیست اون بشه مرد. 

اسی پیرو تایپیک قبلیت بگم اولا سینما الان یه مکان امن برا دوس پسر و دختراس تا برن لاس بزن و بغل و بو ...

منم برداشتم از اون چیزی که تعریف کرده این بود که صرفا میخواسته بایکی بره بیرون همه چیز مجانی پاش بیفته.

در مورد تاپیک آخرت 

از حرف بچه ها دلگیر نشو

درسته خودت فهمیدی که اشتباه کردی

ولی برای این که دیگه از این اشتباها نکنی

تا وقتی که همه شرایط  یکسان نباشه جواب و نتیجه یکسان نمیشه گرفت. شما دیدی معمولا آقایون حساب می کنن. ولی دقت نکردی که اون مال زمانیه که رل باشن نه دوست اجتماعی

پس یادت باشه دیگه هیچ وقت قیاس مع الفارق نکن

و خب مهم تر از اون به پسرا اعتماد نکن

حتی اگه یه رابطه اجتماعی طولانی مدت هم با کسی داشتی بدون که اون طرف بهت حس داره که ولت نکرده

اگه واقعا دلت باهاش نیست منصفانه نیست نگهش داری

و اگه بعکس به کسی علاقه داری که دوست اجتماعیته و خیال نداره موضعش رو تغییر بده ازش فاصله بگیر تا احساساتت جریحه دار نشه