2777
2789
عنوان

کیست😔

412 بازدید | 28 پست

خانما بهتون نیاز دارم اونایی که کیست داشتن چکار کردی چطور برطرف شد خیلی وقت پیش داشتم ولی نمیدونستم الان 3ماهه عادت ماهانه نشدم دیروز رفتم سونوگرافی گفت کیست داری حالی که میخواستم اقدام بارداری کنم خیلی ناراحتم میشه بهم راهنمایی کنین🌹🥺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قرص گل مغربی + ویتامین E

ای سرانگشتت کلید باغ های سبز، چشم هایت برکه ی تاریک ماهی های آرامش ، کوله باری را به روی کودک گریان من بگشای و ببر با خود مرا به سرزمین صورتی رنگ پرهای فراموشی

من تنبلی تخمدان بودم ۳ ۴ ماه تو غذاهام فلفل استفاده کزدم قشششششنگ همه رو شست برد خداروشکر.دیروز رفتم سونو گف هیچ مشکلی نداری

البته الان هوا گرمه فلفل یکم کبدو اذیت میکنه اگرم خواستی استفاده کنی بعذش ی چیز سردی بخور ک بدنت ب تعادل برسه

دکتر میگفت خودش از بین میره دوماه گذشت رفتم سونو گفت اصلا کوچیک نشده جراحی کردم تو ۱۳ هفتگی خداروشکر ...

وای خدا .

خداروشکر هیچی نشده منم میترسم اقدام کنم همین مشگل پیش بیاد