2777
2789
عنوان

خودکشی

690 بازدید | 49 پست

بگید بگو تا ببینم چند نفرید دلیلشو بگم

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

برای دلیل خودکشی هم باید اول بازدید خوب گرفت؟ میخوای بگو نمیخوای نگو اهمیتی نداره

بازدید به چه دردم میخوره 😐

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یادم میاد تو بیمارستان یه دختر ۲۰ ساله التماس میکرد نجاتم بدید ، فقط میخواستم بترسونمش ، هر کاری که کردن ، نتونستن نجاتش بدن .. نکنین این کارو

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
ببین خانمشما اگه متولد ۸۵ هستیبه‌هرعلتی میخای خودکشی‌کنی باید بهت بگم این تصمیمت هیجانی وبخاطر سنتهد ...

مرسی که انگیزه میدید🥰بله متولد ۸۵ ام ۱۸سالمه

مرسی که انگیزه میدید🥰بله متولد ۸۵ ام ۱۸سالمه

من پسر هستم

میدونم که شما ممکنه تحت تاثیر یه سری اتفاقا همچین تصمیمی بگیری

حقم میدم بهت

ولی خودکشی راهش نیست

قطعا بعدها به این تصمیمت خواهی خندید

پسر هستم
پس تو همون متن تاپیک می گفتی اعلام حضور نمیخواست

چرا باید اعلام حضور کنن که بدونم بگم یا نگم

من پسر هستممیدونم که شما ممکنه تحت تاثیر یه سری اتفاقا همچین تصمیمی بگیریحقم میدم بهتولی خودکشی راهش ...

آره مرسی . ولی الان بعضیا فکر میکنن بخاطر عشق و عاشقیع ولی اصلا اینطور نیست.

من بخاطر خانوادم میخوام کنم و اومدم اینجا که انگیزه بدن بهم ولی الان فکر کنم همه فکر کردن بخاطر عشق و عاشقیه و رل دارم

این خاطره دردناک هیچ وقت از ذهنم‌ نمیره هر وقت اسم این کلمه میاد ، یاد اون اتفاق میفتم .. من مرگ هایی زیادی رو دیدم ، دعا کن هیچ وقت این صحنه ها رو تجربش نکنی

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
آره مرسی . ولی الان بعضیا فکر میکنن بخاطر عشق و عاشقیع ولی اصلا اینطور نیست.من بخاطر خانوادم میخوام ...

چقدر منی تو

منم به خاطر فشار خانواده ام دارم بهش فکر می‌کنم

ولی خب

گفتم خیلی بزدلیه که هیچ کاری نکنی و بمیری بزار قبلش یکم تلاش کنم بعد اگه نشد

آره مرسی . ولی الان بعضیا فکر میکنن بخاطر عشق و عاشقیع ولی اصلا اینطور نیست.من بخاطر خانوادم میخوام ...

خداروشکر که رل مل ندارین

پس دست نگهدارین

خانواده ممکنه درکتون نکنن

میفهمم حرفتونو

ولی ان شاالله بزرگتر میشین کلی‌انگیزه خوب برای زندگی پیدا میکنین

پسر هستم

دوستان  زندگی من واقعا گوهه ولی من نمیخواستم خودکشی کنم میخواستم کسایی که مثلا بچه های نوجوان یا جوانشون یا مثلا خودشون میخوان خودکشی کنم بهشون بگم که دلایل اینکه این فکرا تو سرشون هست چیه. بعدش شما اومدید میگید برا پربازدید شدنه

اره خب یه جورایی میخوام پربازدید شه که همه بدونن چرا مثلا دختر نوجوانشون میخواد خودکشی کنه 

من خودم تو ۱۴سالگیم و ۱۵سالگیم ۳بار کردم ولی خب موفق نشدم.