2777
2789

نامزد من سه سال تمومه با همیم ولی سرد شده از لحاظ عاطفی قربون صدقم نمیره و اینا 

حالا اگه پسری رو بدونید داره به قصد آشنایی میاد جلو و خب فهمیدین و شرایط رو نصفه نیمه شرح دادین تا جایی ک فقط مشکلاتتون گفتید بهش

این اسمش چیه

هنوز هیچی بین من و این آقا نیست صرفا حرف میزنیم ولی میدونم بهم حس داره 

اشتباهه باهاش حرف زدن

تازه چند روزه

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

تا اخر همینه بدتره میشه اگه میتونی تحمل کنی ادامه بده اگه مثل من نمیتونی کل مریضی نیان سراغت

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌خوام نظرات رو بدونم

هب هیچی بین من و اون آقا نیست 

اونم زخم خورده صرفا میاد درد دل می‌کنه و یکم می‌خندیم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
این خودش خیانته . دوست داری طرفت هم اینکار رو انجام بده

اون ک ب من محبت نمیکنه شاید با کس دیگه ای هست

می‌خوام نظرات رو بدونمهب هیچی بین من و اون آقا نیست اونم زخم خورده صرفا میاد درد دل می‌کنه و یکم می‌ ...

به نظرم از نامزدت جدا شو‌ .این کارت اصلا درست نیست. تو اقوام نزدیک ما هم خانمش در حد چت و سرگرمی به همکارش پیام میداد و درد دل .بعد مدتی براش دردسر شد و کل خانواده فهمیدن و ابروش رفت

تو که مطمعن نیستی اول مطمعن شو . ولی به نظرم کارت اصلا درست نیست و بعدا پشیمون میشی

ادم خوبیه ولی محبت کلامی ندارع و کم وقت می‌ذاره تو تایپک قبلمم گفتم

این آقا خودش آسیب دیده بود صرفا حرف میزد همین 

منم بهش حسی ندارم 

خودشم اصلا فک نکنم بخواد ادم جدید بیاد تو زندگیش