2777
2789

خدا روشکر میکنم بعد از کلی تحقیق، با خانم دکتر مژده حاجی صفرعلی آشنا شدم. با اینکه من از غرب تهران مراجعه کردم، اما خیلی خوشحالم. واقعا ارزششو داره.

خانم دکتر بسیار متخصص، متخصص، حرفه ای، اخلاق مدار، خنده رو بسیار خوش انرژی هستن.

بسیار با حوصله برای مراجعین وقت میذارن.

من نه تنها خودم بلکه ایشون رو به تمام عزیزانم معرفی میکنم.

محیط مطب بسیار تمیز و عالی و منشی بسیار خانم محترم ، خوش برخورد و مهربانی هستن.

از فاکتورهای مهم دیگه، به قیمتهای خیلی منصفانه میشه اشاره کرد. برای منی که برای غربالگری دوم مراجعه کرده بودم، دقیقا نصف قیمتهای سونوگرافی های دیگه بود قیمتش.

قیمت بسیار مناسب و کار بسیار دقیق و حرفه ای.

🌹🌹🌹

ایشون تخصص شون در زمینه سونوگرافی و رادیولوژی هست.

دوستان امروز که روز تعیین جنسیت نی نی تو دلیم هم بود، خاطره ی بسیار زیبایی رو ایشون برای من و همسرم ساختن.

اللهم الرزقنا همان که میدانی💙🩷
مبارکه ،تبلیغ هم مبارکه

ممنونم بابت تبریک تون. اما من فقط بخاطر وایب خوبی که از خانم دکتر گرفتم، و بخاطر وقت زیادی که گذاشتم برای تحقیق یک دکتر خوب، فقط خواستم اگر عزیزی به سونوگرافی میخواست مراجعه کنه، یک جای مطمین بره.

وگرنه تبلیغ برای ایشون هیچ منفعتی برای من نداره و غرب تهران هم کلی سونوگرافی هستن.

اما توی همین نی نی سایت اگر یه سرچ ساده بزنید متوجه میشید که سه تا از سونوگرافی هایی که قیمت بسیار بالایی میگیرن یا اقا هستن و چشم ناپاک بعضآ، یا خانم هستن و قیمتهاشون بالاس.

اللهم الرزقنا همان که میدانی💙🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.