2777
2789

همش خودمو بابقیه مقایسه میکنم زندگیمونو اینکه طرف باچه عقل وزرنگی شوهرباشرایط مالی خوب انتخاب کرده همش تو گذشتم که کاش اینکارو میکردم نمیکردم🥴همش خودمو سرزنش میکنم ناسزا میگم.بخاطر شرایط مالی تودلم از شوهرم کینه میگیرم همش تو ذهنم کلنجارمیرم😢حرف بقیه سریع بم برمیخوره تو ذهنم چنبار جوابشو میدم.توجمع حتی خانوادگی وقتی بخام صحبت کنم قبلش تو ذهنم چنبار تکرار میکنم که یوقت سوتی ندم😢عرق زیاد میکنم احساس گرما خفگی.تنبل و سست و کندم.بی مسولیتم.دوره خریدم ولی اصلا تمرین نمیکنم نزدیک ۲ساله.گریه میکنم.زود عصبی میشم.دلم میخاد برم سرکارشاغل شم ولی هیچ تکونی بخودم نمیدم از مصاحبه رفتن میترسم.دلم میخاد فقط حرف حرف خودم باشه لجبازی میکنم.دیرمیخابم دیربیدارمیشم زیاد میخابم.چاق شدمبدبین شکاک شدم.منفی گویی میکنممنی که باکسی دردودل نمیکردم ۲تاراز مهم زندگیمونو به مادرم گفتم که بعدا پشزمون شدم.چنساله کارم اینه نه شاغل شدم نه بچه دارشدیم البته بچرو خودمون بخاطر مالی تاحالا اقدام نکردیم ولی همه اونایی که باما حتی بعد ماازدواج کردن همه بچه اوردن.کلافه میشم وقتی میبینم الکی وقت هدردادم😢

خیلی خستم احساس میکنم روزبروز دارم بدتر میشم

خواهش میکنم اگه از سودای بدنه هرکی طب سنتی تجربه داره بهم بگه🙏

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع دلیل به وجود اومدن افسردگی باور های اشتباهیه که در ناخودآگاه آدم به وجود میاد و ما انقدر بهش قدرت میدیم که دیگه دست خودمون نیست و اون بر ما غلبه میکنه

باور هایی مثل من بی ارزشم یا من بی کفایتم یا دوست داشتنی نیستم..

که ریشه این باور ها در 6 سال اول زندگی انسانند

منم دچارم و پیش مشاور میرم و دارم درمان میکنم ، اولین راهش آگاهیه

واسه مرحله اول یه ورق و کاغذ بردار و برو توی گوگل سرچ کن طرحواره ها یا تله های شخصیتی ، تقریبا 17 تاست ، خلاصه نوشته راجع به هرکدوم که احساس میکنی در تو هست یادداشت کن و بعد جداگانه اسم اون تله رو بنویس و مفصل راجع بهش بخون ، خیلی کمکت میکنه

به نظرم مشاور خوب بهترین کسیه که میتونه بهت قدرت بده که خودت به خودت کمک کنی

موفق باشی عزیزم♥️

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره، بزرگ شدیم،نه؟:)) ‌‌ ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش! ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم، نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین... قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:))تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜

چرا داری عمر با ارزشتو  بی ارزش هدر میدی مگه قراره همه مثل هم باشن 

مگه قراره همه پولدار و ثروتمند باشن یا همه باهم بچه ب دنیا بیارن  

تو زنی باید قوی و محکم باشی  چون خدا زن رو افریده تا یه دختر یه همسر و یه مادر خوبی تو زندگیش باشه  حامی خانوادش باشه پشت شوهرش باشه چرا باید جا خالی کنی   مگه شوهرت چه گناهی کرده ک نمیتونه مثل بقیه پول دربیاره مگه شوهرت خودش راضی ک زندگی سخت داشته باشه 

توروخدا یکم ب قکر خودتو وشوهرت باش بخدا دلم واسه شوهرت سوخت 

در واقع دلیل به وجود اومدن افسردگی باور های اشتباهیه که در ناخودآگاه آدم به وجود میاد و ما انقدر بهش ...

ببین بارها شدن ورق برداشتم نوشتم مطالعه کردم ولی باز همون شدم

انگاری هیچ هدف انگیزه ای ندارم کاملا خنث ام برام مهم نیس چه بشه نشه

خیلی خستم از این حالتام جوونیم داره بدمیگذره

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛