2821
2789

سلام من واقعاحالم بده توروخداهرکسی میتونه کمکم کنه واقعاراهی جز تاپیک زدن بلدنبودم شایدبشه اینجوری یکم دردم کم شه من دوتابچه داشتم ازهمسرم جداشدم زندگیم یه جهنم بی انتهابود(بابت جدایی پشیمون نیستم)کتک میخوردم فحش میشنیدم زندانی بودم نتونستم تحمل کنم بادوتابچه جداشدم اوایل اوردمشون باخودم بعدجداییم زندگی سخت شد حضانت افتاددست همسرم گاهی میدیدمشون دلم ب همون خوش بود تااینکه مجبورشدم ازدواج کنم فشارحرف مردم ک بیوه فلان و...ولی خدااونجابودکه کمکم کرددستموگرفت ویه همسرلایق نصیبم کردزندگی دومم خیلی خوبه خداروشکرهمسرم خیلیییی مهربون بادرک ومن فک میکنم تنهاشانس زندگیم ایشون بوددوساله ازدواج کردم دارم برابچهام روانی میشم ۲ساله اون عوضی نزاشته ببینمشون ترسیدن بچهامیگن مامانمونو نمیخایم حالموکی میتونه درک کنه آرزومه ببینمشون زیرپاشونوببوسم  عذاب وجدان دارم براشون مادری نکردم این فکرانمیزارن زندگیموادامه بدم گاهی ب خودکش فک میکنم و فکرهمسرم پشیمونم میکنه اون همه جوره پشتم بوده دلم نمیخادبراش دردسری درست کنم توروخداکمکم کنیدبگیدچیکارکنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

[QUOTE=344770446]چرا قانونی شکایت لعنت ب قانون بچم گریه میکنع دلتنگع اونم تا میارنش دادگاه ازباباش میترسه میگه نمیخام مامانمو اونام میگن خودش نمیخاد یکی نیست ببره تنهاباهاشون صحبت کنه

سراغی از بچه ها نگرفتی بعد از دلتنگی حرف میزنی ؟خب مقصری حضانت دست هرکیم باشه تو باید میرفتی بچه هات ...

هزارباررفتم همسرمو فرستادم التماس فقط بیرونم کردن ونزاشتن ببینمشون برادرشوهرای ثابقم خیلی بدجنسن

هزارباررفتم همسرمو فرستادم التماس فقط بیرونم کردن ونزاشتن ببینمشون برادرشوهرای ثابقم خیلی بدجنسن

قانونی پیگیری کن و تا میتونی حتی دروغ بگو و شوهر سابقه نداشت اذیت میکرد تهدید و.....هرکار میتونی بکن

ازاین آقابچه دارشو....اونا بزرگ شن میان سمتت...ولی تف تواین دنیا هیشکی رو ندیدم دلش بی غم باشه......

ب تازگی باردارشدم امابیشتردلتنگی میکنم همسرم نگران حالمه بخاطربارداری فک کنم افسرده شدم

ب تازگی باردارشدم امابیشتردلتنگی میکنم همسرم نگران حالمه بخاطربارداری فک کنم افسرده شدم

خدا کمکت کنه...برا من سرنماز هرموقع دعا کنید هرکی این پست رو دید دعا کنه که خیلی گرفتارم...محدثه

اونیکی تاپیک زیادی زرزر کردی قفل. کردی نتونستم جوابتو بدم روانی خودتی تاپیک زدی جرئت جواب گرفتنم باش خدا ب بچهات رحم کرد واقعا کسی که ب خودکشی فکر میکنه بیشتر نیاز ب بستری داره اسکل

کاربری که همیشه بخاطر مسائل سیاسی تعلیق شده  کاربری ششم
اونیکی تاپیک زیادی زرزر کردی قفل. کردی نتونستم جوابتو بدم روانی خودتی تاپیک زدی جرئت جواب گرفتنم باش ...

چرا اصرارداری خودتومعرفی کنی لازم نیست بخدااااخوب شناختیمت توواقعابیماری روحی روانی داری ثابت شدی عزیزم من فقط نخاستم بایه بیمارروانی دهن ب دهن شم وگرنه زرمفتو تومیزنی میخای تونی نی سایت برات آبرونزارم همه بفهمن چیکاره ایی توبرو فعلا شوهرهای مردمو بدزد ب شغلت ادامه بده بابقیه کارنداشته باش ک ناراحت بچشونن یانه تواگه انسان بودی یکم انسانیت داشتی به همجنس خودت رحم میکردی نه خیانت 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز