2777
2789
عنوان

انسانی یا تجربی تو رو خدا بیاین🥺

157 بازدید | 16 پست

من کلاس نهمم و چند روز دیگه هم انتخاب رشته دارم اما هنوز بین تجربی و انسانی گیرم😓

اطلاعاتی که از خودم دارم:

✓درسم خیلی خوبه و معدلم بیسته. پس دستم توی انتخاب رشته بازه. 

✓ من به درسهای انسانی یعنی عربی،فارسی و مطالعات خیلی علاقه دارم اما از مشاغل و بازار کارش اصلا خوشم نمیاد.

✓به درس های تجربی علاقه چندانی ندارم و از اینکه درگیر اعداد و ارقام بشم خوشم نمیاد.یعنی تواناییش رو دارم اما علاقه رو نه،ولی در عوض از پزشکی و دندون پزشکی خیلی خوشم میاد.😐

حالا میشه لطف کنین و بگین چه رشته ای برام مناسبه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی یه علاقه ی بی وقفه میخواد چون وحشتناک بهت فشار میاره

حتی اگه یک درصد علاقه نداری بهش نیا

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
معدل امسالت بیست شده؟اگه اینطوره با توجه سختی امتحانات امسال عالی شده معدلتاستعدادشو برای تجربی داری ...

آره علومم رو هم ۱۹/۵ شده بودم 

ولی خب میترسم چون علاقه ندارم،وسط سال افت کنم

پزشکی و دندون رشته‌های تاپ تجربی هستن

تجربی هم که دیگه داریم اطرافمون می‌بینیم چقدر زیاد داوطلب داره نسبت به بقیه رشته‌‌ها پس کنکورش هم قبولیش سخت‌تره نسبت به بقیه رشته‌ها نمیگم غیرممکنه نه خیلی‌ها هم هستن قبول شدن ولی سخت‌تره تلاش بیشتری میطلبه

و حل مسئله هم بجز خود ریاضی تو شیمی و فیزیک هم داریم و شما با اعداد و ارقام سر و کار داری

زیست هم باید بتونی ترکیبی و مفهمومی بخونی با حفظ کردنش از پس کنکور برنمیای چون کنکور ترکیبی و مفهومی میاره بیشتر

و اینکه رویایی هم فکر نکن ببین واقعا روحیه پزشکی رو داری که تو محيط بیمارستان کار کنی گاها مرگ و قطع عضو و... رو ببینی؟ البته به تخصصت هم بستگی داره و... ولی حالت کلی رو میگم

من خودم تجربی بودم اونموقع با اینکه رویام پزشکی نبود ولی به نظرم قشنگ و رویایی بود الان که بیشتر میبینم پزشک‌ها با این چیزا سر و کار دارن میگم خداروشکر تجربی رو ادامه ندادم چون من اصلا روحیه‌ی این مسائل رو ندارم

این تجربه‌ی من از رشته‌ی تجربی بود

ولی اگه رفتی از همون دهم کنکوری خوندن رو شروع کن نذار سال دوازدهم اینجوری سختت میشه زمانت کمتره بهت فشار میاد 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

برو تجربی. تو هر رشته‌ای بخونی، در نهایت قراره سه سال اون رشته رو بخونی و تموم میشه، اما رشته‌ی دانشگاهت آینده و شغلت رو مشخص می‌کنه و تا آخر عمرت قراره باهاش سر و کار داشته باشی. 

من متاهل هم هستم شوهرم میگه برو تجربی خودم پشتت هستم ولی من خودم نمیدونم

جدی؟

خانواده منم همینو میگن ولی خب اول و آخر خودم باید درس بخونم.

به هر حال موفق باشی🌹