2777
2789
عنوان

حرف زدن بادخترم راجع به بلوغ

148 بازدید | 14 پست

اشتباهه؟؟شوهرم میگه پررو میشه🤔ولی یکم سربسته بهش حرف میزدم،میگفت ماازسه سال پیش میدونیم ،همه میدونن میگم چیو میگه همونکه خودت میدونی😳🤦

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی چندسالشه؟تو مدرسه معمولاً آموزش میدن. تو جمع همسن و سالاشم صحبت میشه ازش.

نه هنوز اموزش ندادن ،دوستاش میگن،خیلی پرروان بچه های الان،من حتی گوشی بدون سیمکارت دادم بهش ولی همه گوشی وهمه چی دراختیارشونه

خوب میدونه دیگه چیومیخوای بهش بگی ول کن بچه رو خجالتش میدی اگرنمیدونست چیزی خودش ازت درموردش میپرسه ...

نه میگم ساده نباشه،باپسر احساساتشو نذاره،فک نکنه چه خبره

چندسالشه و چندسالتونهاگه راهنمایی ایناست ك خب اره دیگه خیلی دیره ماشلا الان تو مدرسه همه چی میگن

نه میره۶،دیشب دوستش بهش توایتا پیام داده بود چرافلان دوستم دوست پسر داره سیگارمیکشه ،به این دلیل باهاش صحبت میکردم

نه هنوز اموزش ندادن ،دوستاش میگن،خیلی پرروان بچه های الان،من حتی گوشی بدون سیمکارت دادم بهش ولی همه ...

مطمئنین؟

آخه من یادمه حتی معلماهم واسمون توضیح میدادن چ برسه به مشاور و جلسه و اینا.

آره معمولاً تو فضای همسن و سالاش اینجور قضیه ها خیلی بولده و صحبت میکنن راجع بهش. بچه های الانم ده برابر ما میدونن.

خودتون هرچقدر لازم میدونید بهش توضیح بدید و بهش آگاهی بدین. و اینم ذکر کنید که هرچی بچه های دیگه میگن یا دیدن صحت کامل نداره.

اگه سوالی داشت میتونه از شما بپرسه.. سن حساسیه.

هرچی بیشتر جلوی فهمیدنشو بگیرید، اون بیشتر دلش میخواد بفهمه. سعی کنید میدیریت کنید و خودتون باهاش رفیق باشید.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

مطمئنین؟آخه من یادمه حتی معلماهم واسمون توضیح میدادن چ برسه به مشاور و جلسه و اینا.آره معمولاً تو فض ...

منم قصدم همینه،ولی نمیدونم تاچه حدمیدونه،اونجوری که امروز گفت منم نتونستم بپرسم چیومیدونی،ولی باباش میگه این حرفارو نزن پرروش نکن میترسم حرف شوهرم درست باشه،ازطرفی من خودم هیچوقت بامادرم راحت نبودم هیچی بهم نگفت شایدمنم توزندگیم موفق تروبهتر بودم،بخاطر ضربه ای که خودم خوردم نمیخوام دخترم ندونسته بیفته تو دام اون نرهای  بیشرف

منم قصدم همینه،ولی نمیدونم تاچه حدمیدونه،اونجوری که امروز گفت منم نتونستم بپرسم چیومیدونی،ولی باباش ...

نه بنظرم اتفاقاً پررو کردن نیست. دخترتون با شما درمورد این مسائل صحبت کنه بهتره تا دیگران! 

تو این سنش از یه مشاور کوردک و نوجوان کمک بگیرید بد نیست

ادامه دهنده و ادامه دهنده..