2777
2789
عنوان

بیایینننن

132 بازدید | 17 پست

مادربزرگم بردم دکتر تو خیابون از ی پسره شماره گرفتم(اصلا اینطور ادمی نیستم نمیدونم چطور شد خودمم گرفتم خوشم اومد از طرف😂) بعد یکم زنگ زدم داشت میرفت خونه برگشت اومد بیمارستان پیش ما نشسته بودیم من و اون رفتیم ی سمت دیگه نشستیم اینا حرف زدیم..پدر نداره میگفت خودمو بهت ثابت میکنم..منم پریود بودم اعصابم خراب اخرش گفتم اره از الان بهت بگم اهل رابطه نیستم اینا..گف من چی گفتم مگه من مگه چیزی گفتم...گف وابستم میشی خودت میخای وقتی همو بخایم...بقیش میگم ببینید چیشدددد

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک ترک..

پشت تلفن میگفت شام بیارم برات فلان..خلاصه یکم نشست رفت رفتو چنددد بار زنگ زد نوبتتون نشد حالت چرا بد بود اینا..دکتر دیر اومد شلوغممم بود دیگه ۱۲ شب بود کارمون تموم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتیم داروخانه خلاصه پسرخالش متاهل بود یک وانت پراید داشت گفت اینجا ماشین نیست تا ی جایی برسونمتون از اونجا براتون ماشین بگیرم باز هر طور راحتین..گوشیم خاموش بود گوشی مادربزرگم اسنپ نداشت بلدم نبودم بگیرم زنگ زدم مامانم میگفت بلد نیستم پسرخالم ج نداد..خلاصه سوار شدیم تا ی جایی رسوند مارو پسرخالش برامون اسنپ میگرفت

پسری ک ازش ش گرفتم پایین بود منم پایین بودم پسرخالش و مادربزرگم سوار ماشین بودن پسرخاله منتظر اسنپ بود حواس مادربزرگم و پسره نبود پسرخالش چشمک زد بهم چندددبار رومو اون ور کردم 

بعد اسنپم پیدا نمیشد به پسره گفتم ماشین دربست بگیر ماشین گرفت داشتم خداحافظی میکردم رفتم سوار بشم پسرخالش گف زنگ بزن..من اون ور بودم خط مادربزرگم گرفته بود اسمس داده بود به خودش اسمش نوشته بود