2777
2789

سلام . دوستان من مادرم دریچه های قلبش نارسایی و تنگی داره و من خیلی نگرانم . تا بحال همچین مشکلی داشتین ؟چیکار کردین ؟تروخدا کمکم کنین میترسم پیشرفت کنه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیشب شوهرم رفت دکتر و گفتن گشادی دریچه قلب داره🙁🤦🏻‍♀️ نمیفهمم چرا یسره دچار مریضی های مختلف میشه هردومون خسته شدیم. خدا همه مریضا رو شفا بده انشاالله 💔

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دیشب شوهرم رفت دکتر و گفتن گشادی دریچه قلب داره🙁🤦🏻‍♀️ نمیفهمم چرا یسره دچار مریضی های مختلف میشه ...

اگه خفیف باشه که زیاد مشکلی نیست ولی واسه مامان من متوسط شده . چند تا دریچشون مشکل داره ؟ دارویی چیزی ندادن؟

منم دارم بقیه دریچه هام چنددرصد داروهاش چیقوی ترین دارو متورال اینو داده دکترش

داره پیشرفت میکنه خب . قبلا خفیف بود توو یکسال پیشرفت کرده . دارم دیوونه میشم . یک متورال ۵۰ میخوره نصفشو صبح و نصفش شب . به شما چقد داده ؟

داره پیشرفت میکنه خب . قبلا خفیف بود توو یکسال پیشرفت کرده . دارم دیوونه میشم . یک متورال ۵۰ میخوره ...

چیزی نیست نترس عادی این دارو نصف صبح نصف شب 

من متورال کامل صبح و شب میخورم 

تپش قلبم داره مادرت 

غلظت خون چطور

پیشرفت نکرده ؟ نارسای خفیف است ؟ درمانش چیه ؟

بله خفیف هر ۳ دریچم نارسایی خفیف داره ی وقتایی تنگی نفس شدید دارم میگن ک هیچ درمانی نداده وخطرناک نیس اگه همینجور بمونه من یکم نگران ضخامت هستم تو نت همش میزنه ک باعث ایست قلبی میشه ولی دکترا میگن ن اینجوری نیس