2777
2789
عنوان

کی با این شرایط زندگی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 20 پست
نمیدونم تو کدوم از این راه ها شانس بهتری دارم😭😭😭😭موندم....

خب دیگه باید ببینی اگر اخر راه خدایی نکرده شد جدایی وضعیتت چجوریه

خانوادت همراهتن خودت از پس زندگی بر میای میتونی خودتو جمع و جور کنی یانه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
باید اعتمادشو جلب کنی پس به مرور بهتر میشه اگر بقیه ابعاد زندگیتون خوبه

۶ساله تنهایی جایی نرفتم حتی سوپرمارکت😭،هرچی گفت نه نیاوردم،دیگ چطور اعتمادشو جلب کنم

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه باید ببینی اگر اخر راه خدایی نکرده شد جدایی وضعیتت چجوریهخانوادت همراهتن خودت از پس زندگی بر ...

خودم از پس خودم بر میام فقط...

چند ساله؟من ۶ساله ک میگذره ولی دیگ صبرم تموم شده...

من ۹ساله راستش دیگه مثل قبل به حرفهاش اهمیت نمیدم دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم هر چی بود ازم گرفت  دلم میخواد یه روز به سلیقه ی خودم لباس بپوشم  دیگه جایی باهاش نمیرم یا خیلی کم از بس توی جمع شخصیتم خورد کرد

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
من ۹ساله راستش دیگه مثل قبل به حرفهاش اهمیت نمیدم دیگه چیزی برای از دست دادن ندارم هر چی بود ازم گرف ...

😭😭😭مگه چی میخایم ازشون ک اینقد آدمو محدود میکنن...من واقعا بریدم

😭😭😭مگه چی میخایم ازشون ک اینقد آدمو محدود میکنن...من واقعا بریدم

باورت میشه چند شب پیش عروسی بودم جلو جمع  با صدا بلند داد زد چادرتو چکار کردی در صورتی که نه خواهرش نه زن برادراش برای پوشش محدود نیستند دیشب اومد هر چی اصرار  کرد بریم خونه عموش بهاش نرفتم،دیگه نسبت به همه چیز بی تفاوت شدم نمیدونم این آدم تاوان کدوم گناهم بود

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش