2777
2789
عنوان

زندگی رویایی

105 بازدید | 7 پست

زندگی رویاییتون چه شکلیه؟ 

همه اون چیزی که اگه برات اتفاق بیفته زندگیت رو به کمال میرسونه و باعث میشه از خوشحالی و حس خوشبختی واقعی پرواز کنی رو اینجا بنویس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زندگی رویایی معمولی ک مد نظرمه اینه که 5 سال دیگ هم از نظر علمی پیشرفت کنم و ت رشته تحصیلیم تدریس کنم و هم از نظر مهارتی مهارتمو به صد خودش برسونم و محصولاتمو بفروشم و به درامد حداقل ماهی 40 50 برسم 

تا ده سال دیگ میخوام حتما ازدواج کرده باشم و یه دختر کوچول موچولو داشت باشم 

دلم میخواد صد خودمو برای دخترم یا پسرم بزارم 

یه همسر خوب باشم 

دلم میخواد ت این زندگی ی خونه مشهد یه خونه اطراف شهرمون بخرم و خونه شمالمونو بازسازی کنم سه طبقه اش کنم طبقه اولشو حسینیه کنم 

اسم حسینیه رو هم بزارم مادر

دوستدارم تا 20 سال دیگ 3 تا بچه داشته باشم یا 4 تا

و خیلی چیزا دیگ این این ارزو معمولی منه اون زندگی فوق رویایی دیگ خیلی عجیب غریبه