2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاین

56 بازدید | 5 پست

سلام خانوما دوست ده ساله ی من از راه دور میخواد بیاد منو ببینه بعدش با نامزدش هست همسر منم‌اکثرا خونه نیست ینی‌تا‌۲ شب ایناخونه‌نمیاد من خیلییییی دلم میخواد بیاد بمونه یا ببینمش اما میدونم‌همسرم کااااملا مخالفت میکنه اونم‌الان منتظر خبرمنه بهش چی بگم فردامیخواد راه بیوفته بهم گفت اگر همسرت اوکی نباشه فقط میایم میبنمت و میریم خودمونم معذبیم اگر‌هم اوکی باشین ی‌شب بمونیم فقط 🥺من دلم میخواد بمونن‌ منتها اگر تنها بود ی ماهم میموند شوهرم کاری نداشت اما چون باهمسرشه شوهرمم ب شددددت درونگراس طوری ک با برادرشم درارتباط نیست ب هیچوجه هم با ی غریبه ک نمیشناسدش حتی سلام‌علیکم نمیکنه بخاطرهمین مخالفت میکنه چطوری ب دوستم بگم‌بیاین ولی شب و همسرم اوکی نیست (تنها دوست و‌رفیقم‌ینی‌فراتراز ی‌دوسته‌)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه فراترازیک رفیق باشه درکت میکنه شوهرت اینجوریه اخلاقش

نمیاد خونه بیتربیتیِ بنظرم اون کاری نداره ولی شب اونا بخوان بمونن‌اولا چون نمیاد خونه مرد غریبم خوشش نمیاد باشه و اینکه حتی فامیلامونم اومدنی خونع نمیاد دیگ‌این اخلاقش عادت کردم 

اول با شوهرت مشورت کن فوقش یه فیلم کمدی پلی میکنی مردا ببینن خودتون تو اشپزخونه یا تو همون پذیرایی م ...

عزیزم‌میگم‌مشکلم شب موندنشه و خب ایناهم‌بیان شوهرم نمیاد من جلوشون پذیرایی میکنم خب این بیتربیتیِ

نمیاد خونه بیتربیتیِ بنظرم اون کاری نداره ولی شب اونا بخوان بمونن‌اولا چون نمیاد خونه مرد غریبم خوشش ...

ببین منم دوست ده بیست ساله زیاد دارم ولی همشون میدونن قانون خونه ما اینه نه شوهرم دوستاشو میاره نه من ناراحتم نمیشن