2777
2789
عنوان

برم سرکار ممکنه شوهرم بفهمه آیا

224 بازدید | 7 پست

صبح تا ساعت شیش خونه نیست شوهرم،میگه سرکار نرو رفتی من دیگه یه هزاری دستت نمیدم هرچی شد عروسی و اینا خودت باید کلا خرج کنی .

حالا عقد بودم پنهونی ازش سرکار میرفتم چندبار شک کرد ولی اخرش نفهمید،

الانم خرجی جدا بهم خیلی میده ولی یوقتایی اذیت میکنه مثلا سر عروسی خواهرم قهر بودیم گفتم پول بده لباس بخرم گفت نههه فلان روز به مادرم کمک نکردی الانم من میخوام اذیتت کنم اصلا منتظر بودم عروسی خواهرت شه اینجوری اذیتت کنم بعدم من نرم عروسی خواهرت.

دیگه سر عروسی با جنگ و دعوا و ابروریزی کارتشو گرفتم رفتم خرید

حالا بعد این قضیه میترشم بازم اینکارو کنه میخوام پنهونی برم سرکار یه کار نیمه وقت بنظرتون اینکارو کنم؟

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

نه نرو 

بفهمه اول اعتماد نمیکنه بهت بعد اون جیره ایم که بهت میدرو قطع میکنه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عشقم من تاپیکاتو خوندم 

بچگانه رفتار میکنی بجای لجبازی با شوهر و مادرشوهرت با زبون شوهرتو تو دستت بگیر خرش کن 

با یکم سیاست شوهرت درست میشه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"