2777
2789
واقعا عجیبه و ناراحت کنندستمگه پسر میخواد چیکار کنه چه امتیازی داره که بزرگش میکنن

اینجا چونکه خیلی جو ناموس پرستانست و دخترا رو خیلی محدود میکنن دوس دارن پسر دار بشن چون پسرا رو میتونن راحت ول کنن طرز فکر عصر حجریشونم اینه که پسره که نسل و نسب و ادامه میده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ منم لرم یعنی دلم میخواد بمیرم همه میگن وای نکنه دومی هم دختره انقد عصبی ام تو رو خدا دعا کن برام ...

ناراحت نشی اما تقصیر خودتم هست هرجا نشستی بگو دوست دارم بچم دختر باشه که دیگه چیزی نگن

بعضیا هم هستن دختر دوستن اینو میگم که متوجه باشی واقعا جنسیت مهم نیست

ما تو فامیل داشتیم طرف میگفت بچم پسر بشه میدم بقیه بزرگ کنن در این بدش میومد.حتی شوهرش میگفت بچم دختر بشه دیگه بچه نمیخوام ولی پسر شد بچه دومم میاریم که دختر بشه

پسر و دختر بودن مهم نیست نهم تربیت اون بچست مهم طرز فکر شماست از خودتون شروع کنین این تبعیض جنسیتی و تموم کنید دیگه

...

ناراحت نشی اما تقصیر خودتم هست هرجا نشستی بگو دوست دارم بچم دختر باشه که دیگه چیزی نگنبعضیا هم هستن ...

من هر چی میگم باز حرفاشون ادامه داره 

البته این حرفا رو باهاشون بزرگ شدیم انگار تو خونمونه 

نمیدونم اگه دختر بود خودمو دخترمو میکشم راحت بشیم

چرا انقدر ضعیفی؟

خودتم دختری

شما عزت نفس و اعتماد به نفست انقدر پایینه ک حرف بقیه روت اثر گذاشته اره واقعا کاش دختر دار نشی چون خدا به هرکسی دختر نمیده دختر نیاز به یه مادر قوی داره

...

من هر چی میگم باز حرفاشون ادامه داره البته این حرفا رو باهاشون بزرگ شدیم انگار تو خونمونه

خب جوابشونو بده 

میدونی چرا اون خانوما اینجوری فکر میکنن چون شوهر خوبی نداشتن فکر میکنن پسرشون حامیشون میشه در صورتی که همون پسر بزرگ بشه همه دارو ندارشو میریزه به پای زنش

...

اینجا چونکه خیلی جو ناموس پرستانست و دخترا رو خیلی محدود میکنن دوس دارن پسر دار بشن چون پسرا رو میتو ...

😂😂اخه عزیز من زن نباشه که بچه ای در کار نیست که نسلشون ادامه پیدا کنه

از نظر سلول تخم که به یه اندازه زن و مرد سهم داره یه اسپرم و یه تخمک😂بعد حتی بخوای دقیق تر ببینی زن بیشتر تو فرزند اوری نقش داره چون محیطی که اون بچه توش رشد میکنه بدنه زنه غذایی که جنین مصرف میکنه تا زنده بمونه از بدن زنه حتی بعد از تولد از شیر مادره پس زن بیشتر تو ادامه دادن نسل نقش داره

...

کاش حرفات منو کمی به خودم بیاره ❤ممنون

ببین کلا از همون اول این عقاید زن ستیزانه بود در صورتی که زن خیلی ارزشمنده خیلی دقیقا به خاطر همینه ک سعی میکنن عزت نفس و اعتماد به نفس زن رو نابود کنن که محدود بشه هرجی گفتن بگه چشم

شما باید بدونی به عنوان یه زن خیلی ارزشمندی دخترتم همینجور من خودم عاشق بچه دخترم واقعا نمیتونم تصور کنم روزی دختر نداشته باشم قدر بچه هاتو بدون با هر جنسیتی عزیزن.باید شهامت داشته باشی اجازه نده این عقاید مسخره ادامه پیدا کنه

...