2777
2789
عنوان

سلام خانما بی بی چکم مثبت شد 🥲🙂

127 بازدید | 14 پست

نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت چون قرار بود تا دو سه ماه دیگه مهاجرت کنیم ولی باید برم تنها اونجا چون بالای ۶ ماهگی اجازه پرواز نمیدن، البته بچه خیلیییی دوس دارم اما انتظارشو نداشتم چون جلوگیری هم کردیم اما انگار خدا میخواد، امیدوارم تا تهش سالم باشه چون تجربه یه بار سقط و داشتم برام دعا کنید کلی خواهرا🥺🥺🥺❤ نمیدونم اصن میتونم مادر خوبی باشم یا نه خوب به بچم برسم به درسم برسم خوب تربیتش کنم یا نه محتاج دعاتونم❤ ایشالله هرکیم منتظر بچس دامنش سبز بشه زودتر ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکهههههههههههه 😍انشالله در صحته کامل به دنیا بیاد 🥰سایه ی شما و همسرتون همیشه بالا سرش باشه 🥰

قربونت برم بهم کلی انرژی مثبت دادی🥲🥺 نگران بودم خوشحالم کردی❤❤

برای بچه دار شدن منم دعا کن 🥺 الهی نی نی رو سالم بغل بگیری

بیا واسه هم دعا کنیم 🥲

من یه دختر ناز دارم 

الان دلم یه پسر کاکل زری میخواد ولی نمیشه ...

پمیدونم آی وی اف کنم یا نه 

هزینش خیلی زیاد میشه

میشه علائمتون رو بگیداین ماه چه فرقی با ماه های قبل داشتید

والا من اصن انتظار بارداری نداشتم برا همین کم دقت کردم دیشب اومدم نی نی سایت علائم و خوندم شک کردم، از اولش درد سینه ام خیلی شدید تر از دوران پریودم بود، هنوزم هست، زیر دلم درد میکنه، کمردرد، پا درد میتونم بگم بیشتر علامت ها پریودم از نوع شدیدترش، مردم ترش میکنه و حالت تهوع جزئی دارم.

بیا واسه هم دعا کنیم 🥲من یه دختر ناز دارم الان دلم یه پسر کاکل زری میخواد ولی نمیشه ...پمیدونم آی و ...

حتما میشه مطمئنم همتون و دعا میکنم از ته قلبم، خدا بهت ایشالله یه پسر کاکل زری جیگر بده❤❤❤

والا من اصن انتظار بارداری نداشتم برا همین کم دقت کردم دیشب اومدم نی نی سایت علائم و خوندم شک کردم، ...

ممنون

ان شاء الله دوران بارداری فوق العاده خوبی داشته باشید عزیزم و به سلامتی فارغ بشید 💜🌸

یه سوال دیگه چند روز از موعدتون گذشت بی بی چک زدید؟

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
ممنونان شاء الله دوران بارداری فوق العاده خوبی داشته باشید عزیزم و به سلامتی فارغ بشید 💜🌸یه سوال د ...

والا هنوز دو روز مونده به موعدم منم شک کردم به علائمم زدم سری قبل بعد از موعدم بی بی مثبت شد، آن شالله برای شما عزیز دلم❤