2777
2789

❌ #شرط_قبولی و #شرط_تبصره برای متوسطه دوم

🔹 شرط قبولی چیست ؟ شرط قبولی در یک درس کسب نمره سالانه ۱۰ و بالاتر از ۱۰ و  اخذ نمره ۷ و بالاتر از ۷ در امتحانات کتبی نهایی می‌باشد.

مثال: یک دانش آموز در درس فارسی پایه دهم مستمر نوبت اول ۱۶، در پایانی نوبت اول ۱۲، در مستمر نوبت دوم ۱۵ و در امتحان خرداد ۶ گرفته است.

با توجه به اینکه ضریب مستمرها ۱ و ضریب پایانی نوبت اول ۲ و ضریب پایانی نوبت دوم ۴ می باشد.(در پایان تقسیم بر مجموع ضریب‌ها که ۸ هست)

نمره سالانه را محاسبه می‌کنیم.

۱۶ +۲(۱۲) +۱۵ +۴(۶)=۷۹

۷۹÷۸=۹/۸۷ ≈۱۰

نمره سالانه چون بیشتر از ۹.۷۵ شد به ۱۰ تبدیل می شود.

بنابراین این دانش‌آموز یکی از شروط که نمره سالانه ۱۰ و بالاتر باشد را دارد اما چون نمره کتبی نهایی کمتر از ۷ بوده است با وجود درج نمره ۱۰ در نمره سالانه فاقد شرط قبولی است.

🔸شرط تبصره : تنها یک شرط دارد و آن هم نمره سالانه ۷ و بالاتر از ۷ می‌باشد‌.

در مثال بالا چون نمره سالانه ۱۰ بوده و بزرگتر از ۷ است شرط تبصره را دارد.

📝 در دوره دوم متوسطه (هر سه سال) می‌توانید جمعاً ۴ عنوان درسی را به عنوان تبصره انتخاب کنید.

📚 @hamclasix 📚

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
❌ #شرط_قبولی و #شرط_تبصره برای متوسطه دوم🔹 شرط قبولی چیست ؟ شرط قبولی در یک درس کسب نمره سالانه ۱۰ ...

زبان میشه تبصره زد؟ 

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان