2777
2789
عنوان

جنین

234 بازدید | 29 پست

جنین در شش هفته مرده و دکتر گفت تا یه هفته خودش سقط میشه اگه نشد دوباره بیا قرص بدم .حالا چیکار کنم حالم بده روحی.

نه درد دارم نه لک بینی یا خون ریزی 

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

کسی تجربه مشابه داشته ؟خود به خود سقط میشه؟؟

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم واقعا شرایط سختیه اما اینطور که دکترا میگن جنینی که مشکل داره سقط میشه یعنی اگر بزرگ تر میشد شما وابسته تر میشدی یا به دنیا میومد خدای نکرده با هزار جور مشکل اونموقع خیلی خیلی سخت تر میشد

سقط خیلی شایع شده به این معنی هم نیست که بارداری های بعدی خدای نکرده با خطر همراهه خیلیا سقط دارن و بعد به زودی بارداری سالمی تجربه میکنن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

واقعا متاسفم😔😔😔قرآن بخون بهت آرامش میده

الهی خدا خیلی زود بهت یه بچه سالم و صالح بده

چندوقته اقدامی 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
سلام عزیزم واقعا شرایط سختیه اما اینطور که دکترا میگن جنینی که مشکل داره سقط میشه یعنی اگر بزرگ تر م ...

ینی خود به خود سقط میشه ؟

من میترسم نشه و عفونت اینا کنه 😔

من دوبار پارسال سقط داشتم اولی ۸هفته دومی ۶هفته.هر دو کورتاژ شدم تو خونه نشد مخصوصا اولی هرچی خوردم هیجی تازه تو بیمارستانم ازصبح تا شب درد کشیدم نشد که نشد.کورتاژشدم.ولی خب خیلیا رو دیدم تونستن تو خونه یا نهایت با قرص سقط کنن.تو تلاشتو بکن هرچی خدا بخواد.عمیقا حالتو میفهمم چون خودم در عرض ۱۰ ماه دوبار این حسو تجربه کردم و خیلی سخته خیلی

من دوبار پارسال سقط داشتم اولی ۸هفته دومی ۶هفته.هر دو کورتاژ شدم تو خونه نشد مخصوصا اولی هرچی خوردم ...

شما خونریزی و لکه بینی نداشتی

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
ینی خود به خود سقط میشه ؟من میترسم نشه و عفونت اینا کنه 😔

نگران نباش اگر خود به خود نشد با قرص میشه نه نترس این اتفاق نمیفته دکتر حواسش هست

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
واقعا متاسفم😔😔😔قرآن بخون بهت آرامش میدهالهی خدا خیلی زود بهت یه بچه سالم و صالح بدهچندوقته اقدامی

بچه دارم .

دو تا

ولی خب خیلی حس ناراحت کننده و اعصاب خورد کنیه.همش دارم گریه میکنم😭

عزیزم چطور ممکنه بدون خونریزی و لکه بینی جنین مشکل داشته باشه اخه اولین باره میشنوم خدا به دلت ارامش ...

میشه عزیزم من خودم سقط اولم ۸هفته بودم ولی جنین تو ۷هفتگی مرده بود.هییییچ علامتی نداشتم.حتی تهوع هام بیشتر شده بود چیزی که منو  به شک انداخت ازبین رفتن درد سینه هام و شل شدنشون بود

بچه دارم .دو تاولی خب خیلی حس ناراحت کننده و اعصاب خورد کنیه.همش دارم گریه میکنم😭

خداروشکر ک داری😊خودتو ناراحت نکن قسمت این بوده 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
عزیزم چطور ممکنه بدون خونریزی و لکه بینی جنین مشکل داشته باشه اخه اولین باره میشنوم خدا به دلت ارامش ...

من پریروز تست زدم مثبت شد .

بعدش روز بعد یه درد خیلی شدید در حد زایمان طبیعی بهم دست داد بعد اون یکم پریود شدم .رفتم دکتر گفت جنین مرده ولی دیگه خونریزی اینا ندارم اصلا