del_navaz مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 3433 عنوان کسی کتاب سنگ کاغذ قیچی رو خونده 2880 بازدید | 22 پست آخرشو شکدارم درست فهمیدم یا نه😂 آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...! بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱 1403/04/11 | 10:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_مهرگان عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7433 چی فهمیدی؟ آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
هاشم_آقا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 2148 قشنگه بگیرمش؟ PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁
del_navaz مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 3433 چی فهمیدی؟ شما خوندی؟همه نشونه ها رو زن قبلی شوهرش چیده بود و اینا به زن اول خیانت کرده بودن؟ آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...! بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱
del_navaz مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 3433 قشنگه بگیرمش؟ مندوست نداشتم ولی خیلی طرفدار داره آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...! بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64327 شما خوندی؟همه نشونه ها رو زن قبلی شوهرش چیده بود و اینا به زن اول خیانت کرده بودن؟ زن اولش با همسرش همدست شدن ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
هاشم_آقا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 2148 مندوست نداشتم ولی خیلی طرفدار داره نه اتفاقا شنیدم که میگن بیخودی ترند شده ولی بازم دودل بودم PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁
_مهرگان عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7433 شما خوندی؟همه نشونه ها رو زن قبلی شوهرش چیده بود و اینا به زن اول خیانت کرده بودن؟ آره همه اون سالگرد ازدواجا نوشته زن اول بودرابین بود فکر کنم اسمششوهره با دوست زنه بهش خیانت کرد و بعدش رابین و شوهرش برگشتن بهمرابینم دختر نویسنده معروفه بود آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
del_navaz مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 3433 زن اولش با همسرش همدست شدن زن اول با مرده یا زنه؟چون با فاصله خوندم اخرش اصلا نمیدونستم اسما چی به چیه😂 آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...! بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱
_مهرگان عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 7433 نه اتفاقا شنیدم که میگن بیخودی ترند شده ولی بازم دودل بودم قشنگ بود من دوسش داشتم پلات توییست خوبی داشتالبته پست قبلمو کاش نخونی اسپویل میشه برات آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛
del_navaz مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 3433 نه اتفاقا شنیدم که میگن بیخودی ترند شده ولی بازم دودل بودم به نظر منم جالب نبود خیلی فضای خشکی داره آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...! بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱
هاشم_آقا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 2148 قشنگ بود من دوسش داشتم پلات توییست خوبی داشتالبته پست قبلمو کاش نخونی اسپویل میشه برات اینک گفتی نخونی یه تلنگر بود دارم جلو خودمو میگیرم پستتو نبینم🤭 PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁
del_navaz مدیر استارتر عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 3433 آره همه اون سالگرد ازدواجا نوشته زن اول بودرابین بود فکر کنم اسمششوهره با دوست زنه بهش خیانت کرد و ب ... ممنون عزیزم❤️✨️ آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...! بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64327 زن اول با مرده یا زنه؟چون با فاصله خوندم اخرش اصلا نمیدونستم اسما چی به چیه😂 خیلی وقت پیش خوندم زن اول با مرده بر علیه زنه تمام اون برنده هتل شدن و اینا نقشه زن اول بوده برای انتقام ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
هاشم_آقا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 2148 به نظر منم جالب نبود خیلی فضای خشکی داره اخه دیزی دارکر بازم از آلیس فینی هستش خوندم خوب بود ولی عالی نبود PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁