2777
2789
عنوان

کسی کتاب سنگ کاغذ قیچی رو خونده

2579 بازدید | 22 پست

آخرشو شک‌دارم درست فهمیدم یا نه😂

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی فهمیدی؟

شما خوندی؟

همه نشونه ها رو زن قبلی شوهرش چیده بود و اینا به زن اول خیانت کرده بودن؟

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
قشنگه بگیرمش؟

من‌دوست نداشتم ولی خیلی طرفدار داره

شما خوندی؟همه نشونه ها رو زن قبلی شوهرش چیده بود و اینا به زن اول خیانت کرده بودن؟

زن اولش با همسرش همدست شدن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من‌دوست نداشتم ولی خیلی طرفدار داره

نه اتفاقا شنیدم که میگن بیخودی ترند شده ولی بازم دودل بودم

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

شما خوندی؟همه نشونه ها رو زن قبلی شوهرش چیده بود و اینا به زن اول خیانت کرده بودن؟

آره همه اون سالگرد ازدواجا نوشته زن اول بود

رابین بود فکر کنم اسمش

شوهره با دوست زنه بهش خیانت کرد و بعدش رابین و شوهرش برگشتن بهم

رابینم دختر نویسنده معروفه بود

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

زن اولش با همسرش همدست شدن

زن اول با مرده یا زنه؟

چون با فاصله خوندم اخرش اصلا نمیدونستم اسما چی به چیه😂

قشنگ بود من دوسش داشتم پلات توییست خوبی داشت

البته پست قبلمو کاش نخونی اسپویل میشه برات

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

به نظر منم جالب نبود خیلی فضای خشکی داره

قشنگ بود من دوسش داشتم پلات توییست خوبی داشتالبته پست قبلمو کاش نخونی اسپویل میشه برات

اینک گفتی نخونی یه تلنگر بود دارم جلو خودمو میگیرم پستتو نبینم🤭

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

آره همه اون سالگرد ازدواجا نوشته زن اول بودرابین بود فکر کنم اسمششوهره با دوست زنه بهش خیانت کرد و ب ...

ممنون عزیزم❤️✨️

زن اول با مرده یا زنه؟چون با فاصله خوندم اخرش اصلا نمیدونستم اسما چی به چیه😂

خیلی وقت پیش خوندم 

زن اول با مرده بر علیه زنه 

تمام اون برنده هتل شدن و اینا نقشه زن اول بوده برای انتقام

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

به نظر منم جالب نبود خیلی فضای خشکی داره

اخه دیزی دارکر بازم از آلیس فینی هستش خوندم خوب بود ولی عالی نبود