2777
2789
عنوان

کسی کتاب سنگ کاغذ قیچی رو خونده

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 22 پست
خیلی وقت پیش خوندم زن اول با مرده بر علیه زنه تمام اون برنده هتل شدن و اینا نقشه زن اول بوده برای ان ...

اهان ممنون عزیزم💖✨️

وقتی شوهرش خیانت کرده چرا برگشتن‌بهم اخه

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
اخه دیزی دارکر بازم از آلیس فینی هستش خوندم خوب بود ولی عالی نبود

اینم همونجوریه بد نیست خوبم‌نیست البته من دیزی دارکر رو نخوندم

من بیشتر کتاب ایرانی دوست دارم فکر کنم به خاطر اونه زیاد باهاش ارتباط برقرار نکردم مثلا سمفونی مردگان خیلییی عالی بود انتظار داشتم در اون حد باشه

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینم همونجوریه بد نیست خوبم‌نیست البته من دیزی دارکر رو نخوندممن بیشتر کتاب ایرانی دوست دارم فکر کنم ...

وای سمفونی مردگان تا نصف خوندمش الان نمیدونم کجاشو خوندم حالم ندارم از اول بخونمش😝

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

وای سمفونی مردگان تا نصف خوندمش الان نمیدونم کجاشو خوندم حالم ندارم از اول بخونمش😝

خیلی قشنگه من چندبار موقع خوندنش گریه کردم😂

خیلی قشنگه من چندبار موقع خوندنش گریه کردم😂

پس برم از اول بخونمش😄

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

اهان ممنون عزیزم💖✨️وقتی شوهرش خیانت کرده چرا برگشتن‌بهم اخه

بخشیده

کاری که اغلب ما خانمها میکنیم 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ