2777
2789

نامتون رو نمیشه تغییر بدید ؟ 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربریتون رو با ایمیل ساخته بودید؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

نی نی یار ۳ دیروز یه کاربر کلی به ما توهین کرد بارها شما رو تگ کردیم اما هیچی به هیچی واقعا ناراحتم ...

وای تو چرا اینجوری هستی ،بارها دیدم باعث تعلیق بقیه شدی 

ول کن این خاصیتت رو 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
وای تو چرا اینجوری هستی ،بارها دیدم باعث تعلیق بقیه شدی ول کن این خاصیتت رو

😐خانم محترم میخوای خانمایی که همراه من بهشون توهین شد رو تگ کنم ؟؟؟؟ دیروز یه کاربر کلی به هممون توهین کرد 

توقع دارید اهمیت ندیم ؟ کسی که توهین می‌کنه خب تعلیقش می‌کنن 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

وای تو چرا اینجوری هستی ،بارها دیدم باعث تعلیق بقیه شدی ول کن این خاصیتت رو

@بهار2124  

عزیزم سلام مگه به ما دیروز کلی به نا حق توهین نشد ؟ این خانم توقع دارن هر کی توهین کرد بریم بوس و بغلش کنیم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

@بهار2124 عزیزم سلام مگه به ما دیروز کلی به نا حق توهین نشد ؟ این خانم توقع دارن هر کی توهین کرد بر ...

عزیزم نمیگم بوس و بغل کن ،من تو سایت بارها دیدم ک جنگ و دعوا داری مدام نی نی یار رو صدا میکنی 

میگم بی حاشیه باش .

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️
نی نی یار ۳ دیروز یه کاربر کلی به ما توهین کرد بارها شما رو تگ کردیم اما هیچی به هیچی واقعا ناراحتم ...

مجدد برام بفرستید چک کنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت