2777
2789

شما در قبال بچه که به دنیا میارید مسئولید 

وقتی میخواید بچه بیارید به این فکر کنید اگه خواستین 

طلاق بگیرید سرنوشت اون بچه چی میشه

ن بعد اینکه بچه اوردید بعدش تصمیم بگیرید برید پی 

زندگی خودتون 

بچه رو میندازین گردن یکی دیگه خودتونم میرید پی زندگیتون 

که حق زندگی دارین  

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله صد در صد موافقم و هیچ منتی هم سر بچه نیست که بزرگش کردی چون بچه به اختیار خودش به این دنیا نیومد ...

ولی بعضیا انگار بچه خودش درخواست اومدن کرده 

بعدم میگن باباش به درد نمیخوره 

پس بریم زندگی جدید بسازیم 😐 خوب تادقبل به دنیا اومدن اون بچه نمیدونستی شوهرت به درد نمیخوره

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

بعنوان یه مادر، حرفتون رو تایید میکنم

به نظرم مسائلی که منجر به طلاق میشه اکثرا قبل از بچه هم وجود داشته ولی پدر مادرا فکر کردن با وجود بچه درست میشه! 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

کلا همه بی مسئولیت ان

حتی اون پولداری ک امروز خوشبخته ممکنه ورشکست شه

تو دنیا ی دیدن بچه اوردن معلوم نیست

خیلی بهشون خوش گذشته خیلی خوشبختن هیچ مشکلی ندارن تو زندگیشون؟

نه فقط میخان بگن مام بلدیم بچه بسازیم

درست مثل جوابی ک مامانم داد گفت اگه نمیاوردمت میگفتن نازاس

خب به درک ک نازاس

من هیچوقت نمیبخشمشون

💕🌸☘️🌹

کلا همه بی مسئولیت انحتی اون پولداری ک امروز خوشبخته ممکنه ورشکست شهتو دنیا ی دیدن بچه اوردن معلوم ن ...

حالا که بچه اوردن بمون بزرگش کنن 

این کمترین کاریه که درقبالش میتونن انجام بدن 

موندن کافی نیستندیدی پدر و مادری ک پشت همن واسه فاتهه خوندن ب زندگیت

فقط موندن کافی نیست 

اون تباهایی که بدون فکر میزارن میرن بیین کیان