2777
2789
عنوان

داداشم انتظارداره هیچی نخریم

176 بازدید | 9 پست

داداشم مجرد ماشین سنگین داره میخوان یکی دیگه هم بخرن 

بابامم ماشین سنگین داره بعدمن اصلاا ازداداشم پول نمیگیریم چندماه پیش میخواستم برم عروسی که مامانم بهش گفت پول دادم کت شلوار گرفتم داداشم همون جلو زندایی دایییم گفت خجالت کشیدم 

بعد کلا اگه یکاری کنه واسع ادم منت میزاره

چندشب پیش میوه خرید اومد خونه 

بعد فرداشبش مامانم زنگ زد بهش گفت واسه اینا یعنی من خواهرم تخمه میخری بیاری 

گفت هرروز بهونه یچی میارن من که دیشب اندازه ۴۰۰ تومن میوه خریدم 

کلا خیلیییی منت میزاره 

چندروز اخلاقش خیلی بدشده باهامون 

امروز یه برچسبی روی یخچال بود اومدم بکنمش باداد میگفت چیکارش داری 

میخواست دعوا شروع کنه دق دلیش سرمن خالی کنه 

چیکارکنم که منت نزاره سرمون خستم اگه مثلا برم یچی بخرم یه جوری رفتارمیکنه ادم پشیمون میشع 

فقط بیچاره زنش....

عزیزم به بابات بگو سرمایه پولی که لازم داری رو بهت بده

برای خریدای ضروری هم فقط به بابات بگو

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید ازش تشکر نمکنید و اون مهربونیش رو نمبینید

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
فقط بیچاره زنش....عزیزم به بابات بگو سرمایه پولی که لازم داری رو بهت بدهبرای خریدای ضروری هم فقط به ...

من اصلاا هزینه نمیکنم بخدازیاد🥲🥲🥲

چندروز پیش باپول بابام کیف کفش خریدم 

کلا ازپول بابامم بخرم داداشم بدش میاد بنظرم

کاش زودتر ازدواج کنه که هیچ چیزی نخره برای خونه ما

تشکر مگه کسی ازمن تشکر میکنه که مثل کوزت کارمیکنم ازبیرون میادمیگه چایی بیار وقتی ببرم یه دست دردنکن ...

عزیز زبان قدردانی داشته باشید... مامانت از کارهای تو وداداشت تشکر نمیکنه؟؟

اونم مرده ، تو میتونی با قلق گیری از داداشت کم کم آداب همسر داری هم یاد بگیری چون مردا تقریبا شبیه همن... 

والا ما تو خونه همه کاری می کردیم حتی کارهای مردانه هیچوقت حس کوزت بودن نداشتم ، حس مفید بودن و کمک کردن داشتم درقبال پدرو مادرم.

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
عزیز زبان قدردانی داشته باشید... مامانت از کارهای تو وداداشت تشکر نمیکنه؟؟اونم مرده ، تو میتونی با ق ...

درسته کامل حرفتون 

اما داداشم انتظار داره اگه لباس ازش هست من بشورم 

من خودممم انسانم کنکور دارم 

داداشم وقتی کارکنه وقتی میادخونه انقدر عصبیه 

خب واسه من که کارنمیکنه واسه خودش 

ولی برعکس بابام وقتی میادخونه بعد چندساعت یا حتی چندروز انقدر باهامون شوخی میکنه بااینکه خیلی خستس که ادم باخودش میگه کارهای امروز من درمقابل بابام هیچ

درسته کامل حرفتون اما داداشم انتظار داره اگه لباس ازش هست من بشورم من خودممم انسانم کنکور دارم داداش ...

داداشتون احتمال زیاد زن میخواد...من نمیگم روانشناسان میگن اخلاق گند پسرا درصدیش بخاطر اینجور مسائل ... با مادرتان صحبت کنید تا بتونه اوضاع رو مدیریت کنه ، شماهم یه مدت با محبت با داداشت صحبت کن تا از اون دنده لج بودن کوتاه بیاد تا بتونی باهاش صحبت کنی و دغدغه ات رو در قالب درد و دل باهاش مطرح کنی