2777
2789
عنوان

چشم های پسرم

212 بازدید | 12 پست

مامانا پسرم سه چهار ماه جلوتر قرنیه چشمش پاره شده بود یک ماه بیشتر دکتر بخیه هاش کشید الان بیدار شده قرمز شده و هر دو چشمش عفونت میده بیرون دکترای لعنتی شهرمون هم نوبت ندادن تا فردا شما میگن بخاطر اون زخمه عفونت کرده یا مال سرما کولر چون یکمی هر ازگاهی چند روز سرفه میکنه 

والا نمیدونم چی بگم خواهر 

قطره چشمی نمیتونی بریزی؟ ضد عفونی میکنه(اگ نمیتونی نریزییییی بد خدای نکرده کاری بشه ی عمر لعن و نفرین پشت سرم باشع) 

یا با چایی و پنبه استریل اطرافشپ شست و شو بده 

خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم دیگه خسته شدم 😭😭😭😭😭😭😭

اروم باش عفونت چشمای اکثر بچه ها داره عزیز جان 

فقط چون شرایط ی کوچولو خاص تره میگم مراعات کنم تو پیشنهادم

ولی چای گرم برای گوشه چشم و دور چشم ضرری نداره ب نظرم

اروم باش عفونت چشمای اکثر بچه ها داره عزیز جان فقط چون شرایط ی کوچولو خاص تره میگم مراعات کنم تو پیش ...

بخدا دیگه طاقت ندارم چهار پنج ماه روزگارم سیاه 

الان یکی دکترا گفته ساعت سه بعدازظهر بیاین نوبت بگیرین شما میگین تا بعداز ظهر هیچیش نمیشه

ویروسه چشای پسرای من باز نمیشدن از عقونت ولی حتما دکتر ببرش من با اب مقطر و پنبه تند تند شست و شو می ...

عزیزم الان یادم اومد دیروز یکی از فامیلامون پسرم بوسید بعدم گفت دو هفته افتاده بودم ویروس جدیده گرفتم الان خوب شدم نکنه مال اون باشه 

بخدا دیگه طاقت ندارم چهار پنج ماه روزگارم سیاه الان یکی دکترا گفته ساعت سه بعدازظهر بیاین نوبت بگیری ...

نه جانم هیچی نمیشه ب لطف و توکل به خدا