2777
2789
عنوان

اسباب کشی دارم امروز

318 بازدید | 13 پست

دوتام بچه کوچیک دارم ۵و۶سالشونه ..خانوما غذا چیکارکنم چی درس کنم ؟وای هولم گرفته خیلی سخته فکن همه رو ببری بریزی وسط قاتی پاتی ...این وسط کمرمم درد میکنه

وای یکی از تجربه های سخت همین لعنتیه🤦🏻‍♀️

از بیرون بگیرین یا یه چیز حاضری درست کن

وسایل ضروریو دم دست بذار

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روزای اسباب کشی آشپزی تعطیل

از بیرون یه چی بگیر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

کاراتواروم انجام بده یهوقرارنیست کل خونه رومرتب کنی ناهارتواماده کن میخوای کلیدوتحویل بدی بعدازهمه وسایل خونه اتویه چک کن چیزی جانذاشته باشی اونجاهم کم کم درستشون میکنی 

گاهی انسانم آرزوست
کاراتواروم انجام بده یهوقرارنیست کل خونه رومرتب کنی ناهارتواماده کن میخوای کلیدوتحویل بدی بعدازهمه و ...

همون دیگه من از خونه ی بهم ریخته متنفرم انقدرم عجله کارم ولی ممنون ک راهکار دادین دوست گلم

ممنون

💙✨

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

کمرتو سفت با یه شال ببند یه مسکن بخور یه دونه ام قرص مولتی ویتامین غذای اگه میتونی از بیرون اگه شرایطشو نداری پاشو سریع یه استامبلولی بدون رب بپز زیادم درست کن بزار کنار بعد کم  کم به کارا برس الکی خودتو عذاب نده صبوری کن تموم میشه این روزام به بعدش فکر کن همه جا خوشکل و اوکی میشه 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام