سلام خانوما من ماه پیش حوالی تخمک گذاری ۲ بار اقدام کردم ۲ روز از موعدم گذشته لطفا عکسی که میزارم و ببینین و نظر بدین و بگین که امروز برم آزمایش یا نه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وقتی بی بی چکت اینقدر رنگ داده پس بتای بارداریت هم مثبته.روزای دیگه بی بی چک پررنگ ترم میشه یعنی بتا بالاترمیره. بازم اگه دوست داری برو. تو کشور ما ازمایش خون خیلی انجام میشه وگرنه هیچجا مرسوم نیس. انشاالله دوران بارداری خوبی داشته باشی عزیزم.
سلام عزیزم من صبح رفتم آزمایش دادم بعد تلفنی جواب گرفتم گفت احتمال زیاد مثبته اما یه هفته دیگه بیا ت ...
احتمال زیاد مثبته دیگه چیه! ازمایش یا مثبته یا منفیه. شما باید تیتر بتا میدادی که عدد بتات مشخص باشه. رنج ازمایشگاه هم که ثابته معلومه. اگه عدد بالای رنج باشه مثبته. خیلی حرف مسخره ای زده. برگه ازمایشتو بگیر ببینیم چی زده توش.به تلفن اکتفا نکن