2777
2789
عنوان

مارمولک

679 بازدید | 91 پست

🤣🤣تاپیک مارمولک دیدم یادم اومد بابام هیچ وقت نمیزاشت مارمولک یا سوسک رو بکشیم همیشه با دست می‌گرفت مارمولک رو بعد ب دامان طبیعت رها میکرد. 

وقتی میگفتم بابااااا مارمولک میگفت پ فک کردی اُژدهاعه؟؟ تمساحه؟؟ بدبخت کاری نداره بعدم با ارامش و طمانینه با دست می‌گرفت و مینداختش دور 🤣🤣

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم شاید باورت نشه:) 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
با دست میگرفت؟😐

ارههه یا با دستمال کاغذی 

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!

جدی چ شجاعتی

حالا من تو خونه مادربزرگم ۴ صبح ی کرم دیدم عرض ۲ میلی متر طول ۳ 

چنان جیغی زدم دایی کوچیکم گیج خواب خورد تو دیوار🤣

کل خانواده فک کرده بودن جن دیدم🤣

ENTJ         OFF

واییی شوهر منم با دست میگیره پرت میکنه بیرون😭😭😭میگه نکش گناه داره

اره بابا منم همینطوره چطور نمیترسن😂🤯

جدی چ شجاعتی

وای اسی یه سری خونه مادربزرگم جمع بودیم یهو خانوما شروع کردن به جیغ کشیدن و فهمیدم که بعله مارمولک اومده😐🤣

به بدبختی گرفتمش حالا اونم هی سعی میکرد دستمو گاز بگیره یهو چنان جیغی کشیدم بدبخت مارمولکه فکرکنم سکته کرد😂😂😂

بعدم در کمال ارامش بردمش حیاط ولش کردم سریع در رفت

وقتی برگشتم همه اینجوری نگاهم میکردن😮

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من تو اتاقم مارمولک اومده بود تا ی سال نزدیک اتاقمم نمیشدم😂😂😂

پلمپ کردی اتاق؟😂😂😂

خانما تروخدا اولین تاپیک منو ک با اکانت زدم

(همونیم که بله برون کسی دعوتم ک منو میخواسته) 

میشه گزارش بزنید دارم شناشایی میشم😭😭😭

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1404/4/24•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨                                                                                             •1401/8/6•پایان تاریکی های زندگیم🌈🧡

وای اسی یه سری خونه مادربزرگم جمع بودیم یهو خانوما شروع کردن به جیغ کشیدن و فهمیدم که بعله مارمولک ا ...

وای پشمامممممم دختررررر من تو راه پله مارمولک دیدم بخدا نزدیک بود خودم رو از پله ها پرت کنم ینی حتی قید زندگی و جونمم زده بودم 😂😂رازت چیه

حالا من تو خونه مادربزرگم ۴ صبح ی کرم دیدم عرض ۲ میلی متر طول ۳ چنان جیغی زدم دایی کوچیکم گیج خواب خ ...

وای😂😂😂

نه من خداروشکر از حیوونا نمیترسم اگه زنبور رو استثنا بگیریم🤣