2777
2789
عنوان

خدایی من بی انصاف و بی منطقم

63 بازدید | 3 پست

یکی از اقوام نزدیکم فوت شده بود دقیقا اخرای اسفند 

بعد خواهرشوهرم فقط زنگ زد تسلیت گفت نه اومد ختم نه چیزی بهونش این بود بچه کوچیک داره 

من درکش کردم ولی انتظار داشتم بعدش حداقل بیاد خونمون 

حالا خانوم ماتحتش کج شده 

دلیلش اینه که ما عید نرفتیم خونش 😐😐

جالب تر اینکه مادرشوهرم وقتی میبینه اون از ما شاکیه وقتایی ک اون خونشونه ب ما اصلا نمیگه بیاید 

یا وقتی میرن جایی قایم میکنه😑

نه حق با شماست

خاکسپاری نمیشه با شیرخوار یا بچه کوچیک رفت هم سخته هم برای بچه‌ای که میفهمه خوب نیست

منتهی یه ختم، یا مسجد یا منزل میتونست بیاد

خودم ۱۲ روزه پدرم فوت شدن

اون دوستایی که حتی شعور تسلیت گفتن نداشتن رو حذف کردم

عزیز من با حرف و اومدن کسی زنده نمیشه، ولی اینکه براش ارزش یه تسلیتم نداشته باشه زور داره

عزا و عروسی برا همه هست

به وقتش داغش کن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
نه حق با شماستخاکسپاری نمیشه با شیرخوار یا بچه کوچیک رفت هم سخته هم برای بچه‌ای که میفهمه خوب نیستمن ...

دقیقا حرف منم همینه 

من اصلا انتظار نداشتم خاکسپاری بیاد ولی تو مسجد میتونست بیاد اونجا نیمد خونمون میتونست بیاد 

جالب تر اینکه در حینی که ما عذادار بودیم انتظار داشت ما عید بریم خونش 😐 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا حرف منم همینه من اصلا انتظار نداشتم خاکسپاری بیاد ولی تو مسجد میتونست بیاد اونجا نیمد خونمون م ...

مرگ قافله‌ی پس و پیشه

برا همه پیش میاد

جبران کن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.