2777
2789
عنوان

خواهرشوهر خوب

597 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

من الان باردارم و وارد ماه چهارم شدم

بچه اولم دختره و دومی هم دختره و روز اول ک متوجه شدم خیلی گریه کردم خدا منو ببخشه ‌.... رژیم پسرزایی گرفته بودم پسر شه ک دیگه نخواد بچه دار بشم آخه خیلی بدویارم ..خانواده شوهرم خیلی برا بچه دوم اصرار داشتن خودم از بس برا اولی سختی کشیدم خیلی از بارداری میترسیدم 

خلاصه خانواده شوهرم وقتی متوجه شدن بچه دختره خیلی زنگ زدن من از بس صدام گرفته بود جواب هیشکیو ندادم

زنگ زدن شوهرم و گفتن دختر خیلی خوبه و اینا شوهرم بهشون گف فعلا ناراحته نمیتونه حرف بزنه

خلاصه از فرداش همشون برام غذا درست میکنن میفرستن مدام زنگ میزنن و روحیه میدن .. یکی از خواهرشوهرام هم دوتا دختر داره گف منم روز اول ک فهمیدم دومی هم دختره خیلی گریه کردم ولی الان جونم بهش بسته س... 

خیلی حالمو خوب کردن😍خدا خیرشون بده حال روحی و جسمیم خیلی بد بود

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹

قدمش خیر باشه الهی

دختر پسر چه فرق دارن دخترِخوب... 

والا منم دوتا دختر دارم روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم تربیت پسر واقعا سخته

تنشون سالم مگه میخوان چکار کنن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گاهی احساس میکنم عروس خوبی نیستم چون اهل رفت و آمد نیستم حتی با خانواده خودم...آخه خونم خیلی خفه س و مبل و اینا نداریم روم نمیشه کسیو دعوت کنیم خونمون وگرنه خیلی از مهمون خوشم میاد ولی بدم میاد زندگیمو اینجوری ببینن..حالا میخوایم خونمونو جابجا کنیم بریم یه خونه بزرگتر ان شاءالله همه چی درست بشه

واقعا قدرشونو بدون خیلیا سر همون بچه اول که میفهمن دختره قیافه میان بیشعورای عقب مونده

چقد خوب با شعورن

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
قدمش خیر باشه الهیدختر پسر چه فرق دارن دخترِخوب... والا منم دوتا دختر دارم روزی هزار بار خدا رو شکر ...

ممنون گلم ..من خودمم عاشق دخترم بخاطر شوهرم آخه عاشق این بود پسر داشته باشه باهاش فوتبال بازی کنه ولی قسم خورد گف بخدا خیلی خوشحال شدم دخت ه و دخترمون خواهردار میشه و یه حامی سفت و سخت داره و تنها نیست دیگه

منم دقیقا مثل شما شدم من یه پسر داشتم رژیم گرفتم برای دختر که پسر شد اولش ناراحت شدم ولی خانواده همسرم خیلی کنارم بودن آرومم کردن با حرفاشون مخصوصا خواهر شوهرم  الان لحظه شماری که فقط بسلامت دنیا بیاد دیگه اصلا جنسیت برام نیست 🤍

بسلامتی انشالله تنشون سلامت باشه....دقت کردین حتی اونایی هم که میگن دختر میخوایم وقتی میفهمن پسره انقدر ناراحت نمیشن ولی اونایی که پسرمیخوان اگر دختربشه چقدر ناراحت میشن واقعا دلم سوخت برای دختر ودختربودن ...

واقعا قدرشونو بدون خیلیا سر همون بچه اول که میفهمن دختره قیافه میان بیشعورای عقب موندهچقد خوب با شعو ...

آره با اینکه ما لر هستیم و لرا خیلی پسر دوستن ..خانواده شوهرمم خیلی پسر دوستن ولی با اینحال چیزی نگفتن دل من بشکنه..

ممنون گلم ..من خودمم عاشق دخترم بخاطر شوهرم آخه عاشق این بود پسر داشته باشه باهاش فوتبال بازی کنه ول ...

خدا حفظشون کنه زیر سایه پدر مادر 

شوهر منم دوست داشت با رژیم هم دختر شد ولی الان به کوچیکه رو بیشتر از بزرگه توجه داره 😐😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بسلامتی انشالله تنشون سلامت باشه....دقت کردین حتی اونایی هم که میگن دختر میخوایم وقتی میفهمن پسره ان ...

آره اونایی ک دو پسر دارن ناراحت نمیشن ...ولی الان دیگه ناراحت نیستم..چون من همش میگفتم خدایا هرچی ب صلاحه فقط سالم باشه ..حتی یه بارم دعا نکردم پسر باشه چون میگن چیزیو ب زور از خدا نخواه

واقعا قدرشونو بدون خیلیا سر همون بچه اول که میفهمن دختره قیافه میان بیشعورای عقب موندهچقد خوب با شعو ...

مادرشوهر خواهرم فک کن سومی دختر شد گف اشکال نداره خدا پسر بده بعدی پسره از اولی همینو میگف خواهرم ناخواسته بود سومیش فقط دوتا بچه میخواس شعورشون در همین حده