2777
2789
عنوان

دلم داره پاره میشه 😔

322 بازدید | 25 پست

امشب برای اولین بار دیدم شوهرم سیگار کشید پیشم

ادمی ک همه روش قسم میخورن ادمی ک اهل هیچی نیس هیچی دارم دیوونه میشم نمیتونم باهاش کنار بیام خیلی برام سخته😔😔

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

حالا غصه نخور باهاش حرف بزن

خونه پدرش بودیم با باباش بحثش شد کلی داد و هوار و فوش داد اومدیم خونه قرص معده خواست نداشتیم رفتیم داروخونه من ک رفتم دارو بگیرم یدفعه دیدم شوهرم بوق زد برگشتم دیدم داره چن تا پسرو نگاه میکنه با دست اشاره میکنه ک برن اون طرف

رفتم و برگشتم تو ماشین دیدم داره فوش میده گفتم باز چته گفت پسره بد نگات میکرد میخاس پاشه بیاد پشت سرت بوق زدم خط و نشون کشیدم بعدم دم سوپر ایستاد سیگار خرید داشتم شاخ در میاوردم خیلی برام تحملش سخته گفت کلم خرابه چیزی نگو ولی دلم داره در میاد

سیگار این کولی بازیا رو نداره ها

میدونم عزیزم حرف من چیز دیگس ادمی ک نمازش دروغ نشه ی حرف بد از دهنش نیاد یدفعه طوری بهم بریزه ک بخاد سیگار بکشه ینی اگ رو قران دس میزاشتن ک این کارو میکنه باورمون نمیشد