2777
2789
عنوان

وای من میمیرم از عصبانیت امشب

184 بازدید | 10 پست

بیایین تعریف کنم رفتیم خونه ی عمم امشب یعنی درواقع دیشب دختر عمم نی نی دو ماهه داره اونجا بود بعد  رفتارشون یجوری بود انگار ما به نی نی شون آسیب میزنیم میرفتیم تو اتاق بچه رو ببینیم عمم  بچه رو برمی‌داشت می‌برد اصلا نزاشت یکم ببینیمش بعدش بدو بدو رفت اسپند دود کرد تو خونه چرخوند مامانم خواست بچه رو بغل کنه عمم نزاشت مامانم خیلی ناراحت شد جلو همه بعد خواهرم یه لحظه به پاهای نی نی دست زد خیلی ذوق داشت نی نی کوچولو دیده بعد یهو پسر عمم دست خواهرمو پرت کرد با لحن بدی بهش گفت نکنننن آتیش گرفتم بزور خودمو کنترل کردم از اون طرف دختر عمم انگار برای یه تاج و تخت ولیعهد زاییده همش تو قیافه بود اصلا باهامون حرف نزد انگار مزاحمش شدیم بخدا خودشون دعوت کردن با اصرار 

من دیگه پامو تو خونه شون نمیزارم هر بار میرم یه بی ادبی میبینم الانم که دختر عمم بچه آورده دیگه انگار هیچکس جز این عنتر تو این دنیا بچه نیاورده فقط این بلده جم کنین بابا هر کس بچه خودش پیشش از همه عزیز تره ولی دلیل بر این نیست که  خون شما رنگین تره 

یاد خودم افتادم

من بچه دار نمیشم

دوستم زایمان کرده بود رفتم دیدنش نمیذاشت بچه اش رو بغل کنم چقدر دلم شکست😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا چقدر زشت

من فقط بوس کردن بچه رو برای همه رو ممنوع کردم بغل بچه ها هم نمی دادم

آخی چقدر دلم برای خواهرت سوخت🥺پای نی

نی رو نازی کرده خوب مگه چیه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
کار عمت با مامانت بد بود. اما دختر عمت چون تازه زاییده احتمالا افسردگی پس از زایمان گرفته. تو قیافه ...

نمیدونم ولی من میشناسمش کلا اخلاقش همینه با خانواده خودش اوکی بود بگو بخند ولی ما رو تحویل نگرفت موقعی که تازه ازدواج کرده بود هم همین بود انگار شق القمر کرده یا زمانی که دانشگاه قبول شد تا یه مدت کسی رو تحویل نمی‌گرفت 😂😂😂

نمیدونم ولی من میشناسمش کلا اخلاقش همینه با خانواده خودش اوکی بود بگو بخند ولی ما رو تحویل نگرفت موق ...

خانواده هاتون باهم دعوا ندارن؟ پدر مادرتون تو بچگی دخترعمتون باهاش یه وقتایی بد نبودن؟ همینجوری الکی تو قیافس؟ تیکه ای چیزی قبلا بهش ننداختن؟ آخه میگن کینه به دل جنگ آسان. ببین شاید از گذشته به دل داره

خانواده هاتون باهم دعوا ندارن؟ پدر مادرتون تو بچگی دخترعمتون باهاش یه وقتایی بد نبودن؟ همینجوری الکی ...

نه واقعا مشکلی نداشتیم با اونا  پدر و مادر مظلوم و ساده ی من با هیچکس کاری ندارن منم حرص همین سادگی شونو میخورم من جای مامانم بودم به عمم میگفتم نمیخوام بچه رو بخورم نترس جای سکوت کردن  اینا کلا اخلاق شون همینه اولین بار نیست ولی امیدوارم آخرین بار باشه قطع ارتباط کنیم یا اینکه من  جواب هر بی احترامی رو میدم از این به بعد

نه واقعا مشکلی نداشتیم با اونا پدر و مادر مظلوم و ساده ی من با هیچکس کاری ندارن منم حرص همین سادگی ...

سعی کن منطقی و بدون دادو بیداد و باکلاس نظرتو بیان کنی تا همه حق رو به تو بدن. دادو بیداد کنی حرفت خریدار نخواهد داشت تازه حق رو به خودشون میدن رو شما هم برچسب بی ادب میذارن

سعی کن منطقی و بدون دادو بیداد و باکلاس نظرتو بیان کنی تا همه حق رو به تو بدن. دادو بیداد کنی حرفت خ ...

نه بابا داد و بیداد چیه ارزششو ندارن 😂 اره دقیقا منم میشم یکی مثل خودشون