2777
2789
عنوان

روتختی خریدم😧

409 بازدید | 15 پست

۳ ملیون و ۲۰۰ بچگانه واسه دخترم فکر کنم خیلی گرون خریدم🤔🤔😐

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بی شوخیه قیمتاش همینه اگه ترکه

اره ترکه جنس درجه ۱ ولی بازم خیلیه نمیدونم چرا خر شدم کارات کشیدم

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛

اره ترکه جنس درجه ۱ ولی بازم خیلیه نمیدونم چرا خر شدم کارات کشیدم

الان که فکر میکنم اره دونفرشو من این قیمت دیدم حتما از بالاشهر خریدی عیب نداره روزی فروشنده بوده

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
الان که فکر میکنم اره دونفرشو من این قیمت دیدم حتما از بالاشهر خریدی عیب نداره روزی فروشنده بوده

☹️☹️☹️

☹️☹️☹️

من به ی چیزایی پول دادم که باورت نمیشه سه تومن دادم کفش  هنوز ی بارم نپوشیدم اون حداقل استفاده میشه نه که فکر کنی پولداریم نه مستاجریم سواری هم نداریم😶

من به ی چیزایی پول دادم که باورت نمیشه سه تومن دادم کفش هنوز ی بارم نپوشیدم اون حداقل استفاده میشه ...

منم مستاجر ام😂

۴سال پیش ۱و۸۰۰ یه نفره ترک گرفتم قیمتش همینه گرون نیس

اها خداکنه از کیه اومدم حرص میخورم گرون خریدم

منم مستاجر ام😂

فدا سرت ی بار شده حالا من خیلی وقته بازار نرفتم قیمت روتختی هم چک نکردم شاید من اشتباه میکنم حالا خودت میدوختی دیگه برای لحافتش رفتی پول دادی؟