2777
2789

چند ساعت پیش زنگ زد گفت نمیاد خونه میخواد بره خونه مامانش کار داره خیلی هم عصبی بود

الان که برگشته میگه یکی از فامیل هاشون خواهرش رو با یه پسر تو خیابون دیده میگه ابرومون رفته دیگه چطور سرم رو تو فامیل بلند کنم میگه میشم نماد بی غیرتی

آخه اون آدمه خیلی فضوله مطمئنا فردا تو همه فامیلشون این مسئله رو جار میزنه

ای بابا به من چه اون دختره چه غلطی کرده الان تا یه هفته میخواد بره تو فاز پرخاشگری و بی اعصابی ، عادتشه همیشه غصه و ناراحتی خانواده شو سر من و بچم خالی می‌کنه اونا رو می بینه میشه پسر پیغمبر تو خونه خودمون خودشو تخلیه می‌کنه الانم جاشو برداشت رفت تو اتاق آخه همیشه تو حال میخوابیم لعنت به اون فامیل فضول یکی نیست بگه اشغال به تو چه ربطی داره میای زر میزنی اعصاب ما رو هم خراب میکنی

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

توام الان اعصاب مارو خراب کردی😂

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اون آدم فضول بگن خواستگارشه رفتن حرفهاشون بزنن

به شوهرتم بگو عهد بوق که نیست فکر کن خواستگارشه

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

الان خواهرش چ حال خرابی داره،دلم براش میسوزه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
سلسله علت ها به روایت تصویر 🙂 حالا خودتو ناراحت نکن بذار شوهرت تو غار تنهایی خودش باشه

آره اینجور مواقع من اصلا پاپیچش نمیشم

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
توام الان اعصاب مارو خراب کردی😂

آخه واسه کسی تعریف میکنی یکم حالت بهتر میشه گفتم اینجا بگم یکم آروم شم

ب اون چه بعدم دختر دوست پسر داره چندان چیز عجیبی نیست نماد بی غیرتی چیع 😑

خانواده شوهرم خیلی سنتی هستن

ببخشید اما شوهرت خیلی دهن لقه 

یه چیزایی راز خانوادگی نباید به عروس خانواده گفت فردا روزی خواهرش ازدواج میکنه و شما از این قضیه مطلعی و اصلا وجه خوبی نداره عروس نمیتونه دلسوز خواهرشوهر باشه خواهر شوهرم نمیتونه دلسوز عروس باشه 

الان خواهرش چ حال خرابی داره،دلم براش میسوزه

دختره خیلی ریلکسه یکی دو روز ناراحت میشه سریع یادش میره

خانواده شوهرم خیلی سنتی هستن

تو با شوهرت حرف بزن ارومش کن،الان نه،فردایی پسفردایی،نسبت به خواهرش بد نشه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...