2777
2789
فک کردی به مادر شوهر بر میخوره؟ نه عزیزم.این فکر شما یه پیام داره.اونم اینکه اسی به مادر شوهر میفهم ...

ببین شرایط جوریه که خواه نا خواه مجبور میشم به شستن ظرف اونجا چون خودش پخت و پز میکنه شستن با ماست ولی دنبال ی ایده خوبم که دلم خنک شه حداقل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا وقتی خودش دختر داره عروس میشوره؟

خوارد شوهر من معتقده عروس باید بشوره دختر باید بشینه بعد هیشکی کمک نمیده همش میمونه رو سر اون مجرده

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

وقتی کسی زیاد در دسترس باشه و مرز مشخص نکنه عزت نفس زیر سوال میره و دیگران راحت هر حرفی رو میزنن و انتظار زیاد دارن🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
من قصدم این بود دو بسته دستکش ببرم براش بگم یکیش جای اون که پاره شد یکی هم واسه خودم میزارم کنار که ...

خداوکیلی چقد تومهربون وخاصی همچین میگی یه جفت برای خودم که وقتی رفتم باهاش بشورم باوجود این رفتار باز هنوز توذهنت هست که بری باز کاراش بکنی خدایش تکی یعنی مادرشوهرت باید بزارتت روسرش قدرتو نمیفهمه احسنت بهت قدرخودتو بدون خدابهت سلامتی بده

توصیه های کاربران خوبه به حرف شوهرت هم گوش نده چطور کوچیکتر بگذره ولی بزرگتر یک ذره شعور هم نداشته ب ...

دقیقا بزرگ خودش باید بزرگیش رو حفظ کنه نمیشه که هر چی دلش خواست بگه و من همش چیزی نگم

دقیقا بزرگ خودش باید بزرگیش رو حفظ کنه نمیشه که هر چی دلش خواست بگه و من همش چیزی نگم

بابای من دقیقا عین شوهر شماست 

حالا الان بیا و ببین چه کارهایی با مامان من کردن و دم نزد !

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

فقط اینایی که میگن دستکش خودتو بخر ببر🤯

مگه کلفتشونه که وسایل کارشم ببره بذاره اونجا؟! خودشم تائید کرده😐

ببخشید استارتر شما بفرمایید بشینید و بشین و نکن برات جواب نمیده؛ بتمرگ سر جات! به تو چه که بری ظرف همه رو بشوری و حرفم بشنوی؟! خیال کردی از خوبیته؟ نخیر آدم خوب اول برای خودش ارز و احترام قائله پس ادا درنیار و مهرطلب هم نباش. نشور فوقش اخم کنه و یه چیزی بگه که باز فرقی با الانت نداره ولی حداقل کمتر میسوزی. شوهرتم اگه توقعی داره بگو هر وقت تو به جبران این چنر سال تو خونه بابای من خدمت کردی منم ادامه میدم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خداوکیلی چقد تومهربون وخاصی همچین میگی یه جفت برای خودم که وقتی رفتم باهاش بشورم باوجود این رفتار با ...

بخدا انقدر که من دستش رو میگیرم در جاش دخترش بدادش نمیرسه خیلی حس بدی بود خیلی خجالت کشیدم اونجور گفت  بهم جلو همه🥲

فقط اینایی که میگن دستکش خودتو بخر ببر🤯مگه کلفتشونه که وسایل کارشم ببره بذاره اونجا؟! خودشم تائید ک ...

ببین بنا به شرایطی که موجوده اصلا امکان این که نشورم اصلا نیست ...شما هم اول شرایطو بپرس بعد توهین کن این چه لحن حرف زدنه؟