2777
2789

حالا اصلا پاره هم کردی چه طرز برخورد بوده جلو فامیل باید می‌گفته فدا سرت ، تقصیر خودته زیادی رو دادی و محبت کردی ولی حتما به روش بزن بگو ناراحت شدی یه خورده هم باهاشون سرسنگین شو، خوبی های بیش از حدت هم بزار کنار خواهشن

ببین مادر شوهر نمی تونی بهش حرف بزنی 

دستکش بخر ببر بزار اونجا خودت استفاده کن یا بخر با خودت ببر و بیار و پرسیدن بگو که خب می ترسم پاره بشه دست کش شما

بی خیال خیلی راه وجود داره سیاست داشته باش 

برای خودت نگه دار مادر شوهرتو 

خدایا خودت پشت و پناهم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من که یکم فاصله بگیر و نشون بده ناراحتی 

بعد که پرسید چته رک بگو از دستتون ناراحتم من این همه با جون دل میام کمک شما و احترام بهتون میزارم انتظار نداشتم جلوی جمع منو بخاطر یه دستکش اینجوری خورد کنید

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
یه بسته دستکش بخر ببر براش ...دفعات بعد هم سفره جمع کن ظرف نشور ..

من قصدم این بود دو بسته دستکش ببرم براش بگم یکیش جای اون که پاره شد یکی هم واسه خودم میزارم کنار که هر موقع اومدم مخصوص خودم باشه

ولی شوهرم هی میگه نه عیبه زشته فلانه

ببین مادر شوهر نمی تونی بهش حرف بزنی دستکش بخر ببر بزار اونجا خودت استفاده کن یا بخر با خودت ببر و ب ...

فک کردی به مادر شوهر بر میخوره؟ نه عزیزم.

این فکر شما یه پیام  داره.

اونم اینکه اسی به مادر شوهر میفهمونه من هر جوری شده باید طرف بشورم. حتی اگه خودم دستکش بیارم.

اشتباهه به نظرم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حالا اصلا پاره هم کردی چه طرز برخورد بوده جلو فامیل باید می‌گفته فدا سرت ، تقصیر خودته زیادی رو دادی ...

منم همینو میگم ...باید عین بقیه جاریا گرد کار کردنش نرم که اینجور نگه حیف کار و زحمت

من قصدم این بود دو بسته دستکش ببرم براش بگم یکیش جای اون که پاره شد یکی هم واسه خودم میزارم کنار که ...

یکی بخر ببر بزار اونجا.

ولی از این به بعد ظرف نشور. خودتو سرگرم جایه جایی غذا و سفره و اینا کن‌..

اگه بچه کوچیک داری ببرش دستشویی.

خلاصه خودتو سرگرم کن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منم همینو میگم ...باید عین بقیه جاریا گرد کار کردنش نرم که اینجور نگه حیف کار و زحمت

زیادی رو دادی ، بی احترامی نکن ولی بزار متوجه بشه ناراحتی کلا خوبی که از حد بگذره اینجوری میشه

باید همونلحظه میگفتی عیب نداره مامان جان دوتا دونه پلاستیکه دیگه یکی جدیدیشو میخریم میزاریم سرجاش

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟