چند شب پیش مادرشوهرم مهمونی بزرگ داشت و کل فامیل اونجا بودن شام خلاصه بعد شام موقع ظرف شستن شد و من و جاریم مشغول شستن شدیم من چون دستم حساسیت داره به مواد شوینده همیشه با دستکش ظرف میشورم اول که دستکش رو پوشیدم دیدم خیسه و خب آخرای ظرف شستن که بود و داشتم سینک رو میشستم دیدم دستش سوراخ شده به مادرشوهرم گفتم عه ببخشید دستکش پاره شد یهو جلو همه فامیل برگشت گفت این دختر هر سری که ظرف بشوره ی دستکش پاره میکنه😐😐
درصورتی که بخدا اصلا اینجور نیست اینو گفت و قشنگ حس کردم بقیه با خنده و مسخره نگام کردن میدونید ناراحتیم بیشتر از اینه که هر کاری داره گردن منه کار خونه دکتر رفتن هر چی هم که من نتونم گردن شوهرمه عملا دخترش و جاریا و برادر شوهرا هیچ کاری نمیکنن و اتفاقا همیشه روی خوشش هم برای اوناست خودم میخوام حتما این رفتار اونشبش رو تلافی کنم ولی چجوری نمیدونم میشه بهم ایده بدید؟🥲
حالا اصلا پاره هم کردی چه طرز برخورد بوده جلو فامیل باید میگفته فدا سرت ، تقصیر خودته زیادی رو دادی و محبت کردی ولی حتما به روش بزن بگو ناراحت شدی یه خورده هم باهاشون سرسنگین شو، خوبی های بیش از حدت هم بزار کنار خواهشن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد که پرسید چته رک بگو از دستتون ناراحتم من این همه با جون دل میام کمک شما و احترام بهتون میزارم انتظار نداشتم جلوی جمع منو بخاطر یه دستکش اینجوری خورد کنید
باید همونلحظه میگفتی عیب نداره مامان جان دوتا دونه پلاستیکه دیگه یکی جدیدیشو میخریم میزاریم سرجاش
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟