2777
2789

چند شب پیش مادرشوهرم مهمونی بزرگ داشت و کل فامیل اونجا بودن شام خلاصه بعد شام موقع ظرف شستن شد و من و جاریم مشغول شستن شدیم من چون دستم حساسیت داره به مواد شوینده همیشه با دستکش ظرف میشورم اول که دستکش رو پوشیدم دیدم خیسه و خب آخرای ظرف شستن که بود و داشتم سینک رو میشستم دیدم دستش سوراخ شده به مادرشوهرم گفتم عه ببخشید دستکش پاره شد یهو جلو همه فامیل برگشت گفت این دختر هر سری که ظرف بشوره ی دستکش پاره میکنه😐😐

درصورتی که بخدا اصلا اینجور نیست اینو گفت و قشنگ حس کردم بقیه با خنده و مسخره نگام کردن میدونید ناراحتیم بیشتر از اینه که هر کاری داره گردن منه کار خونه دکتر رفتن هر چی هم که من نتونم گردن شوهرمه عملا دخترش و جاریا و برادر شوهرا هیچ کاری نمیکنن و اتفاقا همیشه روی خوشش هم برای اوناست خودم میخوام حتما این رفتار اونشبش رو تلافی کنم ولی چجوری نمیدونم میشه بهم ایده بدید؟🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهنم که سوراخ شده...اصلا نیاز نبود بگی..

مادرشوهرتم که ماشالله جوگیر!!!

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

دفعه بعد رفتی بهش بگو از حرفتون ناراحت شدم 

بنظرم مستقیم بگی بهتره تا بخوای تلافی کنی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

به شوهرم میگم مگه نشنیدی مامانت چی گفت جلو همه میگه چرا شنیدم میگم چرا چیزی نگفتی...میگه چی بگم جلو همه قبول دارم کارش اشتباه بود ولی تو بگذر کوتاه بیا و فراموش کن

میگم چرا همیشهههه من باید کوتاه بیام..