2777
2789

از ۲ بهمن پارسال تصمیم گرفتم وزن کم کنم، حدود ۷۳ کیلو بودم، امروز وزنم رسیده به ۵۸.۵۰۰ 

هنوز میخوام کم کنم و برسم به ۵۳ کیلو

خیلی خوشحالم، همین

مامانِ لیانا

چه عالی بگو چه کردی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرییین من فقط میدونم الان چه حس خوبی داری منی که از چاقی نفرت دارم الان هفته آخر بارداری با وزن ۸۸ 😭😭😭 دعا کن منم بعد زایمان برسم به وزن ۷۰ دوباره من قدم ۱۶۵ وزن ۷۰ هم برام عالیه لاغر دیده میشم قشنگ 

خوش به حالت منم الان 74 ام میخوام 55 شم ، چجوری انقدر طولانی مدت رژیمتو حفظ کردی من رژیم طولانی میشه خسته میشه ول میکنم باید زود زود نتیجه بگیرم تا مصمم بشم ف کن شما عید هم رژیمٜبودی چجوری اخه ت نستی 

حسبنا  الله ونعم الوکیل  
خوش به حالت منم الان 74 ام میخوام 55 شم ، چجوری انقدر طولانی مدت رژیمتو حفظ کردی من رژیم طولانی میشه ...

اشتباه همینه فکر میکنیم برای خوش هیکل شدن باید رژیم گرفت وقتی به وزن دلخواه رسیدی بی اراده میشی ول میکنی، برای تناسب اندام باید سبک زندگیتو اصلاح کنی و تا ابد ادامه بدی 

مامانِ لیانا

همه چی میخوردی؟

فستینگ چجوره؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

شلی پوست بعد کاهش وزن روچیکار کردی؟ شکمت کامل آب شده ؟

دور کمرم از ۱۰۱ رسیده به ۷۹

قدم ۱۵۳ هست و وزن الانم هنوز زیاده، شکم هم بخاطر سزارینکمی بزرگه پوستم اصلا شل نشده حتی شکمم مثل همون زمان چاقیمه فقط پشت بازوم یکم شل شده که با دمبل و ورزش مخصوص داره رفع میشه

مامانِ لیانا