2777
2789
عنوان

مامانم خیلی دلمو شکست

531 بازدید | 29 پست

داره از مکه میاد 

چهل روزه دست تنهام 

شوهرم 

دو تا بچه کوچیک 

خواهر کوچیکم 

واقعا خسته شدم پدرم‌درومد 

بعد الان سر یه بنر احدادمونو آورد جلو چشممون 

حالم واقعا بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نزدید براش؟

چرا زدیم 

انقدر قشنگ شده که نگو تازه با خودشم چک گردیم الان میگفت من اینو نمیخوام

بچه های مردم ببینید چه کارا نمیکنن برا مادرشون 

مادره میخوره و میخنده میگرده شماها فقط دور خودتون میچرخید 

هیچ غلطی نمیکنید 

اشکالی نداره عزیزم ، از مکه داره میاد میخواد یکم خوشحالش کنین. یه بنر بزنین و یه دست گلی هدیه ای چیز ...

عزیز بنر‌زدیم دو تا 

میگه اینا رو نمیخوام 

دو تا خونه داره به هدا دست تنها سابیدم از کمردرد و‌دست درد دارم میمیرم دوتا بچه کوچیک دارم 

استخونام داره از هم باز میشه 

خواهر من حتی ظرفاشم نمیشیت تو این چهل روز 

مردم قدیما میرفتن حج تا از امال دنیا دست بکشن مادرت لنگ یه تکه پارچه س واقعا راست گفتن هرکی حج بره ح ...

نه زدم براش بنر الان ۴۰۰ تومن دوباره دادم عوض کردن بنر 

میگف من اینو نمیخوام 

چرا زدیم انقدر قشنگ شده که نگو تازه با خودشم چک گردیم الان میگفت من اینو نمیخوامبچه های مردم ببینید ...

خب مادرتون داره یکم سختگیری میکنه... ولی باهاش صحبت کنید بگین همین از دستمون بر میاد شما ببخش

بنظرم الان خیلی سربه سرش نذار بعدا سرفرصت باهاش صحبت کن

مادر‌من فقط‌خودشو‌قبول داره 

همیشه غریبه ها رو میخواد‌

چهل روز هیچ کس‌سراغ ما رو نگرفت الان اون دوستش که خیلی مدعیه امروز یه بنر آشغالی داده دست دخترش که مولا دوست خواهرمم بود وای توی این چهل روز حتی یه پیام به خواهر من نداده 

الان اون‌دوستش شده سرمه چشم 

میگه بهش زنگ بزن براش کل‌برنامه ها رو توضیح بده